Logotip de Adolescents.cat

Existeixen els orgasmes anals?

per Adolescents.cat, el 14 de setembre de 2022 a les 13:30
Els orgasmes anals existeixen? No exactament. És a dir, només hi ha un “únic” orgasme, el que es produeix al cervell. Ara bé, aquest es pot aconseguir a través de l’estimulació de diverses zones, com pot ser l’anus. I és que aquesta part del nostre cos està plena de terminacions nervioses i per tant, és especialment sensible al tacte. 

De fet, alguns estudis assenyalen que el punt G masculí provoca orgasmes més excitants que la pròpia ejaculació. Aquesta zona, anomenada punt P, es troba situada a la paret del recte de l'home i té més o menys la mida d'una castanya o una nou. Això, però, no vol dir que només les persones amb penis sentin plaer amb l’estimulació anal. Les persones amb vagina també poden arribar al clímax a través d'aquesta part del cos.
couple love GIF

Com estimular-la?


Per començar, es recomana optar per una estimulació suau i poc profunda:

1. Acariciar el voltant de l’anus amb un dit o amb el palmell de la mà, fent una mica de pressió.

2. Introduir la part superior del dit suaument, utilitzant lubricant, i fent moviments circulars.

3. Si es vol anar a més, es pot introduir el dit a major profunditat i utilitzar el típic moviment de “vine cap aquí”, el qual estimula les parets interiors.

4. Es recomana estimular simultàniament una altra zona erògena (clítoris, penis…) per augmentar les sensacions.

Quines són les postures que més ajuden en la pràctica del sexe anal?

 
L'Amazona: En parelles heterosexuals cis-gènere, la noia té el control total. La noia es posa a sobre i el penis li penetra l’anus. Cal vigilar a l’introduir-lo i fer-ho amb molta cura perquè cap dels dos es faci mal.

La cullera: En aquesta postura la part passiva s’ha de sentir còmoda i en una postura en la que les cames no suportin massa càrrega.

El gosset: Segons els experts és la postura més excitant. La part passiva pot ser penetrada amb total profunditat.

Recorda que en el sexe anal l’ús de preservatiu és imprescindible com en qualsevol altra pràctica ja que podem contraure malalties de transmissió sexual i infeccions.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: