Logotip de Adolescents.cat

Per què Rosalía no va deixar que aquest cantant col·laborarés a 'Despechá'?

per Redacció, el 16 de setembre de 2022 a les 06:00
Despechá, l'últim tema de la Rosalía, havia de ser una col·laboració amb Omega. Ha estat el mateix cantant qui ha confessat que se'l va fer fora de la cançó sense donar-li gaires explicacions.

Sembla que havien estat més d'un any preparant la cançó, però els responsables de màrqueting de la Rosalía no volien que treies una col·laboració. Com ha explicat Omega: "Jo tinc problemes de salut i, tot i així, vaig anar a l'estudi, vaig gravar, vaig muntar veus, vaig gravar tot. Ella estava contenta. Dos dies abans que sortís la cançó, em va trucar i em va dir que la companyia no estava d'acord amb el fet que fes un feat".

 

El cantant també va confessar que la relació amb ella segueix sent bona. De fet, va publicar al seu compte d'Instagram un vídeo d'un concert on sonava Despechá per mostrar a la gent com d'orgullós que se sent del que la cantant ha aconseguit amb el seu nou hit.

"La nostra cultura i la nostra música continua calant internacionalment, gràcies a aquesta estrella: Rosalía. Gran orgull: pel nostre gènere, digue'm merenga de carrer, merenga urbana, merenga de carrer, mambo o com vulguis. On sigui aquesta música, estem els dominicans i sento que hi ha aquest servidor".
 

Rosalía, per la seva part, també va aprofitar per agrair a Omega la seva participació en el tema i donar per tancada la polèmica: "Dono les gràcies per haver pogut viatjar aquests darrers anys i haver après de músiques d'altres llocs entre ells RD (República Dominicana), on artistes com Fefita La Gran, Juan Luis Guerra o Omega m'han inspirat i que sense ells aquesta cançó no existiria".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: