Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 14 de setembre de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió sense playbuzz

Noia, 16 anys
El meu millor amic està enamorat de mi i no sé què fer. Ll'altre dia em va preguntar si ens podíem liar. A part de dir-li que no, vaig dir-li que va quedar molt ridícul i que, com a mínim, no preguntés. Llavors es va llançar i el vaig apartar al cap d'uns segons per assimilar el que estava passant. A part de ser fastigós, ara no puc parlar igual amb ell. Crec que començarem a distanciar-nos (és el que vull). Em molesta que després de 2 anys agradant-me una persona (i ell ho sabia) em vingui així, ja sap que no vull, porto dient-li 2 anys coses d'un altre noi.

Noi, 14 anys
Cada dia miro la caixa de preservatius dels meus pares per saber si han fet l'amor a la nit.

Noia, 17 anys
Tinc una gran obsessió amb el meu profe d'història. Té 40 anys (aprox), però des de 3r de l'ESO que estic desesperada. Em posa moltíssim i em masturbo pensant amb ell. Mai he sentit per ningú res com el que sento per aquest home. Donaria el que fos per passar una nit amb ell...

Noia, 15 anys
Cada cop que algú va a la dutxa em tanco a l'habitació i em masturbo pensant que qui està a la dutxa, sigui el meu pare, el meu germà (que és qui em posa més de la família) o la meva mare, també es fa coses sexuals i m'ho imagino. És molt heavy. Però és el millor moment del meu dia i he arribat a tenir orgasmes molt forts.

Noi, 22 anys
Fa poc que he descobert que soc bisexual. El cas és que fa unes setmanes vaig quedar amb un amic. Estàvem parlant i vaig veure que ell estava calent. Vaig posar-li la mà per la seva roba interior i ens vam començar a tocar mútuament. Finalment, vam acabar follant a la seva habitació. La cosa és que estic una mica pillat d'ell i el problema és que està començant una relació amb una altra persona. Realment, em veia un futur amb ell al meu costat. Si llegeixes això que sàpigues que t'equivoques de noi.

Noi, 17 anys
Vaig començar amb un petit tattoo a l'esquena i ara m'acabo de tatuar una part del braç. Els meus pares no saben res de res.

Noi, 18 anys
Després de la quarantena els meus amics em van començar a deixar a part i ara ja no tinc amics. Quan la meva mare pregunta per què no surto de festa amb ells sempre li poso una excusa perquè mai sé quan surten de festa o queden ells, no vull que em vegi plorant amb la situació.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: