Logotip de Adolescents.cat

Què hi ha darrere el vídeo més viral de TikTok?

per Redacció, el 12 de setembre de 2022 a les 08:29
"Pillen a Lola Lolita fumant en un bar". Aquest titular totalment random es va fer viral divendres i ha estat tendència tot el cap de setmana. De fet, en alguns moments s'ha situat per sobre Elisabet II en el rànquing de tendències de Twitter.

Però, d'on ve tot plegat? El titular el va publicar Luca Dazi, un popular tiktoker conegut per fer continguts sobre salseo i famosos.


El vídeo, segons ha explicat ell mateix, va ser difós fa dos anys, però sense un motiu aparent s'ha fet viral ara. "Jo només vull dir-te Lola que no menteixis als teus seguidors i no diguis que no fumes perquè jo et vaig veure fumant en un bar", ha volgut remarcar el tiktoker.
 
@lucadazi2

Lola lolita que te pillao nena🤣🚬


♬ Nuvole Bianche - Yuval Salomon
En aquest sentit, també ha volgut deixar clar que les bromes que ha generat el vídeo no li "molesten" i que entén que "faci gràcia". I és que gràcia n'ha fet molta, sobretot a Twitter on s'han pogut veure memes com aquest:

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: