Logotip de Adolescents.cat

Aquesta famosa sèrie atura al seu rodatge a Barcelona per la mort d'Elisabet II

per Redacció, el 12 de setembre de 2022 a les 06:00
Part de la nova temporada de The Crown s'havia de rodar a Barcelona aquest cap de setmana. La gravació, però, ha quedat suspesa temporalment arran de la mort d'Elisabet II, reina d'Anglaterra i principal protagonista de la sèrie de Netflix.

El que ha cridat l'atenció és que l'escena que es volia gravar era precisament la d'una altra mort, la de Lady Di. S'havien tancat alguns carrers de Gràcia i el barri s'havia ambientat com si fos París, lloc on va morir l'esposa de l'ara rei Carles III d'Anglaterra fa 25 anys.


En concret, s'havia muntat un gran plató als Jardinets de Gràcia amb un quiosc amb publicitat en francès i fins i tot un cotxe negre similar al que estava utilitzant Lady Di en el moment de l'accident en què va perdre la vida.


De moment no se sap quan es tornarà a posar en marxa el rodatge, però es preveu que no sigui fins passat el dia 19 de setembre, que és quan se celebrarà el funeral d'Elisabet II.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: