Logotip de Adolescents.cat

Olivia Wilde trenca el silenci sobre Harry Styles i la fi del seu matrimoni amb Jason Sudeikis

per Redacció, el 12 de setembre de 2022 a les 06:00
Olivia Wilde és una de les actrius i directores de cinema que més polèmica ha causat durant el Festival de Venècia. El que ha provocat debat, però, no ha estat la seva nova pel·lícula, Don't Worry Darling, sinó els rumors que l'envolten: el suposat acomiadament de Shia Labeouf, l'enemistat amb Florence Pugh, i el comentat romanç amb Harry Styles.

De fet, després de mesos de silenci, Olvia Wilde s'ha volgut pronunciar sobre les notícies que la relacionen amb el cantant i també sobre la fi del seu matrimoni. I és que, segons van publicar diversos mitjans, la directora va començar la seva relació amb Harry Styles mentre encara estava amb Jason Sudeikis.

"La idea que vaig deixar al Jason pel Harry és completament errònia. La nostra relació havia acabat molt abans que conegués al Harry" ha assegurat a Vaninty Fair després de ser acusada d'enganyar el seu exmarit amb el qual va estar casada 9 anys i va tenir 2 fills.

 
Olivia Wilde ha explicat que la seva relació amb l'actor va acabar abans de la pandèmia, però que durant el confinament van cuidar junts als seus fills fins que van decidir "ser millors pares com a amics que viuen en cases diferents".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: