Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 12 al 18 de setembre

per Redacció, el 12 de setembre de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

Àries: Madurar implica deixar algunes coses enrere i aquesta setmana t'adonaràs que ja ho estàs fent. Els Àries sentireu la necessitat de passar moments a soles amb la música com a única aliada. No és una setmana prendre grans decisions. Si tens dubtes, no facis res. Hi ha una persona que pensa molt en tu. Dia de la sort: 16

Taure: Els Taure voldreu acabar una tasca que heu començat i us sortirà molt bé! Això et donarà més ànims per seguir endavant. La família et donarà suport qualsevol nou objectiu que et proposis i això et donarà moltíssima força per afrontar tots els obstacles que es presentin. Aquesta setmana entrarà un nou element en el teu dia a dia que renovarà la teva energia vital. Dia de la sort: 13.

Bessons: Els Bessons aquesta setmana estareu de més bon humor, la sort us acompanyarà en tot moment i prendreu bones decisions. Intenta no pressionar aquesta persona que ocupa bona part del teu cor i la teva ment, necessita el seu temps per obrir-se a tu. Bones energies amb Taure i Cranc. Dia de la sort: 14.

Cranc: Hi ha algú que està intentant apropar-se a tu però l'estàs ignorant, pensa si vols trencar aquest vincle o reforçar-lo. Tens bona sort amb l'amor, és un bon moment per iniciar relacions. Sigues sincer i digues el que penses, fer-ho et pot ajudar més del que creus. Dia de la sort: 17.

Lleó: Setmana de renovacions pels Lleó, sembla que és un bon moment per començar noves rutines que et portin a complir els teus somnis, és el moment de donar-ho tot. Les relacions familiars no acaben de fluir del tot però de mica en mica també s'aniran arreglant! Bones vibracions amb Peixos i Escorpí. Dia de la sort: 18.

Verge: Bona setmana pel que fa a les relacions personals, intenta divertir-te més amb els teus amics i allunyar-te de les preocupacions. Vigila amb la salut, els Verge pot ser que us noteu una mica dèbils a finals de setmana. Dia de la sort: 15.

Balança: No tinguis pressa per fer les coses, aquesta setmana intenta prendre-t'ho tot amb més calma. És important que parlis amb algú sobre com et sents, no és bo guardar-t'ho tot només per a tu. La Lluna pot portar-te algun canvi que doni a la teva vida un gir molt positiu. Dia de la sort: 17.

Escorpí: Aquesta setmana t'adonaràs clarament que si creus més en tu, aconseguiràs més coses. És el moment d'establir prioritats i deixar de banda allò que t'impedeix avançar cap als teus objectius. No et rendeixis, perquè pots aconseguir el que et proposis. Dia de la sort: 18.

Sagitari: Aquesta setmana estaràs una mica més tranquil i et prendràs les coses amb més filosofia. Et toca ser comprensiu i calmar-te per no discutir amb uns amics que sovint pensen diferent que tu. Aquesta setmana és probable que t'envaeixin records i sentiments de nostàlgia i t'acostin de nou, un passat que potser tampoc és tan passat com tu creies. Dia de la sort: 16.

Capricorn: No et quedis de braços plegats, intenta imposar-te més i dir la teva, les oportunitats s'escapen si no lluites per elles. Tens molt bona sort amb les relacions personals, especialment amb una persona que t'importa molt. Dia de la sort: 14.
 
Aquari: Sembla que aquesta setmana els Aquari tindreu alguns dubtes que us faran no estar segurs d’algunes de les coses que havieu sentit fins ara per una persona. La teva vida sentimental serà una mica caòtica, sobretot per la teva necessitat d'anar al teu aire. Dia de la sort: 17.
 
Peixos: No has de ser tan exigent amb tu mateix/a, aquesta setmana veuràs que no tot depèn de tu i que has d'aprendre dels errors i les decepcions. Busca el suport que necessites en aquesta persona de confiança. Estàs en un moment molt positiu per als canvis i per iniciar alguna cosa nova amb èxit. Bones vibracions amb Cranc! Dia de la sort: 14.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: