Logotip de Adolescents.cat

La perillosa moda sexual que té els metges en alerta

per Redacció, el 12 de setembre de 2022 a les 06:00
Consumir drogues de tipus estimulant i dissociatiu per mantenir relacions sexuals durant un llarg període de temps -d'hores a dies-. En això consisteix el "Chemsex", una moda perillosa sobre la qual alerten els metges d'urgències. I és que, les infeccions de transmissió sexual (ITS) són la segona font de malalties infeccioses a Europa, només per darrere de les respiratòries.

El "Chemsex" és un fenomen associat a pràctiques sexuals de risc i es practica a les grans ciutats, el qual afavoreix encara més la transmissió de malalties de transmissió sexual com el VIH. A més, pot provocar problemes de salut greus de tipus cardiovascular i psicològic. Si les drogues són consumides per via intravenosa, la pràctica s'anomena "slamming".

Els experts alerten que aquestes tendències estan provocant l'increment de les infeccions, arribant a proporcions similars a les d'èpoques fosques del passat, amb l'epidèmia de l'heroïna. És per això que recomanen encara més l'ús del preservatiu

Aquestes són les malalties de transmissió sexual més comunes

 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: