Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 17 de setembre de 2022 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz
La xenofòbia és la por al color groc. La gent que pateix aquesta fòbia pot, fins i tot, tenir por a la llum solar. El seu origen es troba en la mala sort que s'associa al color.

Les formigues enterren als morts. Aquest procediment s'anomena "necroforesi" i consisteix a eliminar els cadàvers de les seves companyes mortes per tal de mantenir net el formiguer.

El sol emet molta més energia de la que som capaços de consumir. De fet, la radiació que rebem en una hora és equivalent al consum d'electricitat d'un any a tot el món.

El pilot i copilot d'un avió mai poden menjar el mateix. Així ,en cas que el menjar estigués contaminat, sempre hi haurà algú que podrà pilotar l'avió.

Els experts afirmen que gossos i els gats també poden ser esquerrans o dretans. Com les persones amb les nostres mans, hi ha gossos més hàbils amb la pota davantera dreta i altres que ho són més amb l'esquerra.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: