Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 572]

per Redacció, el 17 de setembre de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 



Versió sense playbuzz
Noi, 20 anys
Era un dissabte qualsevol, d'aquells que no hi ha festa ni res al poble. Quan tornava a una amiga cap a casa seva amb la meva furgo camper, li vaig proposar d'anar a un lloc apartat i em va dir que sí. Vam parar el cotxe i vam començar a despullar-nos, però sense tocar-nos. Un cop despullats, ella em va demanar que folléssim. Ens vam córrer 3 cops. Encara em tremolen les cames.

Noia, 16 anys
Estàvem celebrant l'aniversari d'una amiga meva a casa seva. Vam anar a dormir al menjador, amb 4 persones més, i la meva novia dormia al meu costat. Total, que vaig començar a menjar-li l'orella i a escalfar-nos. Vam acabar follant al terra de la cuina de la nostra amiga.

Noia, 18 anys
Havia quedat amb els amics una nit de l'estiu passat i de sobte va venir un noi que no estava gens malament (era molt mono). Vàrem començar a intercanviar mirades sensuals entre nosaltres i després d'un bon temps així ens en vam anar els dos cap al cotxe i vam agafar la carretera per anar cap als afores del poble on no hi havia ningú. Vam acabar tenint sexe al seu cotxe i a fora al carrer. Ens va pillar una parella de persones grans que anava caminant, va ser una experiència inoblidable. No he tornat a saber res del noi.

Noia, 16 anys
Estava parlant amb un noi per Instagram amb el que sempre hem sentit atracció mútua. Llavors vam començar a passar-nos cadena de fotos i vídeos de només una vegada en les que ell m'escrivia tot el que em faria si em tingués davant. Em va posar tan calenta que em vaig masturbar dues vegades, i no podia parar de pensar en el que passaria si ens veiéssim.

Noi, 15 anys
Entre el meu millor amic "hetero" i jo sempre hi ha hagut molta tensió sexual, i fa un parell de setmanes vaig anar a casa seva a mirar una peli. Ens vam posar calents i vam decidir fer-nos una palla. La cosa va anar a més i li vaig acabar menjant. Des de llavors sempre repetim.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: