Logotip de Adolescents.cat

TEST De quins estudis encara et pots matricular aquest setembre i quins fan per tu?

per Redacció, el 14 de setembre de 2022 a les 06:00
Has fet la selectivitat al setembre? Doncs encara ets a temps de matricular-te. Per si no tens clars els passos a seguir, te'ls resumim, són molt senzills:

 El 20 i el 21 de setembre pots fer la preinscripció a través de la pàgina web de la Generalitat accesuniversitat.gencat.cat.

 El 27 de setembre apareixeran publicades les assignacions

 El 28 pots formalitzar la matrícula a universitats com la UVic, tot i que el curs ja hagi començat. De fet, aquesta uni dona l'opció d'assistir a les classes des del primer dia com a oient per així poder estar al cas de tot.

Dit això, com que sabem que potser no tens clar què estudiar, t'hem preparat un test per ajudar-te a orientar el teu camí professional i també a descobrir noves professions.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: