Logotip de Adolescents.cat

Rosalía i aquest famós cantant van ser parella: les pistes sobre la relació

per Redacció, el 9 de setembre de 2022 a les 07:50
Abans que Rosalía i Rauw Alejandro confirmessin la seva relació, hi havia tota mena de rumors sobre la vida sentimental de la cantant. Se sabia que havia sortit amb C. Tangana, però a banda d'ell, no es coneixien gaires més detalls sobre altres parelles.

Aquests últims mesos, però, hi ha un rumor que cada cop ha anat agafant més força: Rosalía hauria estat amb el cantant A.CHAL.


A TikTok hi ha diversos vídeos amb teories i amb suposats senyals sobre la seva relació.

El primer el trobem en les seves últimes cançons. Alguns dels seus seguidors afirmen que Dolerme i Candy podrien estar dedicats a A.CHAL.


El 2019, el cantant va llançar un avançament del seu pròxim àlbum, Pink Dust. En una de les lletres es podia escoltar: "Conec al teu ex, ell no té suc, ell no sap què passa amb tu i amb mi". Alguns fans afirmen que aquests versos són una clara referència a C. Tangana. Doncs bé, segons diverses teories de TikTok Rosalía li hauria respost amb "Dolerme", una cançó que segons ella mateixa va explicar tracta sobre el fet de voler sentir més en una relació, però no poder.





Videotrucada sospitosa


Una altra pista sobre la seva possible relació és la captura d'una videotrucada que el cantant va publicar a principis de 2019. En ella hi apareixia una llarga cabellera negra molt semblant a la de Rosalía.
 

Junts de festival


Encara que mai es va confirmar oficialment, es rumoreja que el 2019 els assistents al festival Lollapalooza van arribar a veure els dos cantants fent-se petons i compartint moments junts en la zona d'escenaris.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: