Logotip de Adolescents.cat

Abusos, sado i humiliacions: les dures revelacions sobre l'actor Armie Hammer

per Redacció, el 13 de setembre de 2022 a les 06:00
La setmana passada es va estrenar a HBO Max el documental d'Armie Hammer: House of Hammer. Es tracta d'un relat que fa reflexionar sobre el poder que tenen els diners, el que s'amaga darrere les aparences i la influència d'Internet a l'hora d'exercir el seu do de cancel·lació.

El documental ha estat motivat per les acusacions que va rebre l'actor uns anys enrere per part d'algunes de les seves exparelles. Totes elles asseguraven haver patit abusos i parlaven dels seus peculiars gustos al llit. A més, van sorgir molts rumors que asseguraven que l'actor era caníbal i, fins i tot, van sortir a la llum unes captures de pantalla on Armie admetia el seu canibalisme.

Ara, les directores del documental, Elli Hakami i Julian P. Hobb, han volgut revelar els secrets més obscurs de la família Hammer i a continuació t'expliquem alguns detalls que et sorprendran:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: