Logotip de Adolescents.cat

Jedet i Josh Ortiz posen fi a la seva relació

per Redacció, el 9 de setembre de 2022 a les 06:00
Jedet ho ha deixat amb Josh Ortiz. L'actriu ha confirmat la notícia aquesta setmana durant un esdeveniment a Madrid, però no ha donat més detalls.

Jedet i Josh Ortiz es van conèixer a través del raper Yung Beef, que els va unir. "Me la va ensenyar a Instagram i quan vaig arribar a casa vaig començar a fer-li likes per cridar-li l'atenció. Ella va va fer el mateix", va explicar Josh Ortiz en una entrevista.


Van començar a parlar a través de les xarxes socials fins que al cap d'uns mesos, Jedet va viatjar a Almeria per a conèixer en persona a l'artista. La primera crisi va arribar al cap de poc. Segons ha explicat en una entrevista, Ortiz sabia que era una dona trans i pensava s'havia sotmès a una vaginoplàstia per a completar la seva transició. En aquell moment, aquesta operació no havia arribat i això va provocar alguns malentesos i discussions.

Va ser per aquest motiu que van decidir deixar-ho, però es trobaven tant a faltar que van acabar tornant. Durant el temps que han estat junts han tingut diversos alts i baixos i, pel que sembla, la relació ha arribat al seu final. Jedet, de fet, ha esborrat totes les fotos que tenien junts a les xarxes socials.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: