Logotip de Adolescents.cat

Dos tiktokers confessen que s'han fet retocs: cada cop hi ha més operacions estètiques o és només una percepció?

per Redacció, el 8 de setembre de 2022 a les 09:41
L'influencer Dani Marrero ha sorprès els seus seguidors amb un canvi estètic del qual no havia parlat fins ara: s'ha sotmès a una marcació de l'arc mandibular.

El tiktoker ha confessat que no li agradava aquesta part del seu rostre i que per això va decidir passar per una clínica estètica. En concret la marcació mandibular o marcació de l'arc mandibular consisteix a realçar la zona de la mandíbula a través de petites infiltracions d'àcid hialurònic.


 

Aquest tractament, igual que d'altres que es duen a terme amb aquest producte, sol tenir una durada d'uns dotze mesos (màxim divuit), tot i que depèn del pacient. Alguns dels seus efectes secundaris són:

 L'aparició d'hematomes i irritacions a la zona on s'injecta el producte, els quals tarden a desaparèixer
 Canvis en la sensibilitat de la pell en la zona on s'injecta l'àcid

Dani Marreo, però, no és l'únic tiktoker que s'ha sotmès a un retoc estètic aquest setembre: Jordi Rodríguez també ha passat per una clínica, en el seu cas perquè li fessin un empelt capil·lar.El tiktoker ja havia explicat amb anterioritat que estava acomplexat i que volia augmentar la densitat de la seva melena.

Això sí, ha volgut deixar clars els efectes secundaris que té aquesta intervenció: "No paro de sagnar, se m'està inflant el cap i la meva autoestima està pels terres... Sé que és un procés i us dona les gràcies pel vostre suport", ha dit en un vídeo.

 
@jordirodriguezmoreno

Atentos a mi ig y vereis como estava justo antes de la operacion.

♬ sonido original - Jordirodriguezmoreno


Les operacions estètiques, en augment


Tot plegat a fet ressorgir el debat sobre l'augment de les operacions estètiques entre els joves. I és que, en els últims anys, de mitjana 4 de cada 10 persones passa per clíniques estètiques per fer-se algun retoc.

I a què es deu aquest increment? Doncs un dels motius, tot i que no és l'únic, és l'impacte de les xarxes socials i dels i les influencers. "Hi ha unes operacions que abans fèiem molt poc i que ara, en canvi, ens demanen més després d'haver-les vist en instagramers", va explicar el secretari general de la Societat Catalana de Cirurgia Plàstica, reparadora i estètica, Francesc Mora, a Adolescents XL.

En aquest sentit, el cirurgià també va detallar que les operacions estètiques són més freqüents entre les noies (70%), que entre els nois (30%) i que una de les més demandades és l'augment o reducció de pit.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: