Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 8 de setembre

per Redacció, el 8 de setembre de 2022 a les 09:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz



ÀRIES
Avui estaràs més optimista i menys atabalat. Una persona a qui aprecies molt es farà càrrec d'un problema que no sabies com resoldre i sentiràs que et treus un pes de sobre. Vigila, però, avui, a l'hora de comprometre't. No diguis que sí a coses que no et venen de gust o et passaràs la setmana complint responsabilitats innecessàries.

TAURE
Procura rodejar-te avui de gent de confiança que et digui les veritats sense por. Et convé una dosi de sinceritat, perquè últimament estàs actuant de manera massa impulsiva. Les paraules d'un amic et poden fer mal, però si les analitzes veuràs que són més positives del que creies.

BESSONS
Avui la sort et somriu i un problema que et preocupava des de feia dies se solucionarà sense que hagis d'intervenir. En l'amor, també serà un dia de fer passos endavant i avançar. Aconseguiràs desencallar el bloqueig emocional que tenies i aclarir les idees.

CRANC
Saps que el teu cor no et menteix encara que et neguis a escoltar-lo. No rebutgis més els teus sentiments i gestiona'ls. Algú del teu entorn intentarà ajudar-te en aquest sentit. Explica-li sense pensar que t'estan jutjant, perquè no és així. Tindràs una connexió molt forta amb els Sagitari.

LLEÓ
Algú t'està omplint el cap amb idees que t'estan confonent. Vigila i confia sobretot amb el teu criteri o podries acabar allunyant-te d'algú que et vol bé i apropant-te a algú que t'està intentant manipular. Sigues coherent amb tu mateix i tot anirà bé.

VERGE
Venus, el planeta de l'amor, transita aquests dies pel teu signe i et portarà noves il·lusions. Construiràs una base més sòlida per a futures relacions i ho faràs gràcies a lliçons apreses en el passat. Els signes de Terra tindran un paper molt important per a tu aquesta setmana.

BALANÇA
Si creus que la teva opinió no s'està tenint en compte no callis. Expressa el teu punt de vista perquè pot tenir un paper clau a l'hora de resoldre un conflicte. Avui necessites mostrar la teva part més persuasiva i convèncer els altres. En el terreny de l'amor és un molt bon moment per establir compromisos.

ESCORPÍ
Quan creguis que has aconseguit allò que vols, apareixeran problemes amb els quals no comptaves. Hauràs de fer front a l'enveja d'algú i no et serà fàcil, perquè l'aprecies. Et tocarà afrontar la situació de cara i et tocarà fer-ho amb sensibilitat i calma si no vols fer un pas enrere.

SAGITARI
Últimament estàs més sensible de l'habitual i les coses t'afecten amb més intensitat. No et vulguis forçar a no sentir perquè serà pitjor: busca el suport d'un amic amb qui puguis desfogar-te sense sentir-te jutjat. Parlar, avui, serà més terapèutic del que creus. En l'amor, seran dies plens de sorpreses romàntiques.

CAPRICORN
Acostumes a ser bastant discret i poca gent coneix les teves veritables intencions. Ara et convé extremar encara més aquesta actitud perquè no pots fiar-te de certes persones. Millor guardar-te pensaments que poden generar debat, que no pas compartir-los. Vigila amb els signes d'Aire.

AQUARI
En un passat vas ferir a algú sense voler i avui t'ho recordaran. Ara bé, no deixis que ningú et responsabilitzi del seu malestar i et faci sentir culpable. Una cosa és acceptar que els errors tenen conseqüències i una altra molt diferent és haver de ser castigat per una equivocació. Necessites creure més en tu mateix.

PEIXOS
Si no et calmes i deixes que les coses avancin el seu ritme natural pots perdre grans oportunitats tant en l'àmbit dels estudis com en la vida íntima. No vulguis forçar situacions perquè acabarà sortint malament. Aquests dies rebràs el suport incondicional d'un altre signe d'aigua.






Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: