Logotip de Adolescents.cat

El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 11 de setembre de 2022 a les 08:08
Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)


Segona setmana de setembre:



Aquests dies tenim el Sol al signe de Verge, el signe per excel·lència de les rutines. És una energia perfecte per organitzar el teu dia a dia i establir nous hàbits i rutines que puguin ajudar-te i donar-te benestar en el dia a dia.


Per altra banda tenim dos aspectes importants a destacar! El dilluns dia 10 es perfecciona la lluna plena al signe de Peixos i els seus efectes es notaran en les dues setmanes següents. És una lluna plena que parla de somnis i fantasies, sigui per bé o per mal.

És un bon moment per preguntar-te: Els meus somnis i fantasies tenen una base real? Hi ha algun gran somni que s'estigui complint? Quins cicles o etapes estan arribant al seu final? Què necessites deixar enrere per poder avançar?

El segon aspecte molt important és que tota aquesta setmana i dies després, mercuri estarà retrogradant. Què significa això? Mercuri, el planeta de la comunicació, anirà a un ritme molt més lent, això afecta a la nostra comunicació. Pot haver-hi malentesos i es recomana no prendre grans decisions, sinó simplement revisar coses viscudes recentment així com la nostra manera de relacionar-nos i comunicar-nos.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: