Logotip de Adolescents.cat

Mentides, baralles i sexe: tot sobre l'escàndol que rodeja la nova peli d'Olivia Wilde, Harry Styles i Florence Pugh

per Redacció, el 7 de setembre de 2022 a les 09:01
Don't Worry Darling, pel·lícula dirigida per Olivia Wilde i protagonitzada per Florence Pugh i Harry Styles promet convertir-se en un dels films més polèmics de l'any. I és que ja està generat debat i crítiques, tot i només haver-se estrenat en festivals. Els amors i desamors, els moments incòmodes i les escenes de sexe durant el rodatge han fet que els rumors al voltant de la producció no parin de créixer.

Com comença la polèmica?


Tot va començar quan, en la fase promocional de la pel·lícula, Olivia Wilde va dedicar elogis a Florence Pugh. L'actriu, però, no només no va respondre a la directora sinó que es va negarparticipar en la roda de premsa de presentació del film.

Segons afirmen diversos mitjans, Florence Pugh estaria molesta per com Olivia Wilde ha decidit publicitar el film. En concret, no li agrada gens que en el tràiler es doni tanta importància al cunnilingus que Harry sembla practicar-li a Florence durant la peli. "Quan tot es redueix a les teves escenes de sexe, o a veure a l'home més famós del món practicant-li sexe oral a algú...aquest no és el motiu pel qual estic en aquesta indústria", va afirmar l'actriu.


A més a més, també es va dir que estava molesta per haver cobrat molt menys que el seu company de rodatge. Encara que les xifres no estan confirmades, Showbiz Galore va publicar que el salari de Florence Pugh va ser de 700.000 dòlars mentre que el de Harry Styles va ser de 2,5 milions.

Shia LaBeouf va ser acomiadat?


Un altra polèmica que ha envoltat el film és el suposat acomiadament de Shia LeBouf, actor que en un principi havia de protagonitzar la història. Olivia Wilde va explicar que l'havia fet fora pel seu mal comportament en el rodatge, acusacions que Shia LaBeouf va negar.

De fet, l'actor va acabar publicant un vídeo on es veu a la directora demanant-li que torni al projecte. A més a més, va afirmar que no li deixaven prou temps per assajar i que per això va decidir plegar ell.

A tota aquesta polèmica, també se li van sumar els rumors d'una possible relació entre Harry Styles i Olivia Wilde, els quals van acudir per separat al Festival de Venècia.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: