Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 7 al 13 de setembre

per Redacció, el 7 de setembre de 2022 a les 08:18
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Últimament tens la necessitat que tothom sàpiga que us va bé, que ets feliç i que estàs amb qui vols estar. Però la veritat és que necessites que aquesta persona et demostri que realment t’estima perquè et sents poc valorat/da. Consell: feu plans per aquest cap de setmana junts.

TAURE 
Sembla que algú que no esperaves t’està agradant i això et confon. Durant uns dies fixa’t amb els detalls i de com et sents quan tens a prop aquesta persona. Si et fa somriure sense que te n’adonis i et fa pensar, gaudeix. Alguna cosa està naixent. Consell: Analitza sense precipitar-te.

BESSONS 
Tindràs dubtes existencials que portaran canvis a la teva vida i que afectaran la teva vida amorosa. A vegades, tot i que saps la resposta no t’atreveixes a fer-ho i prefereixes estabilitat. Consell: No siguis conformista i segueix el teu instint curiós a l’hora de prendre les decisions.

CRANC 
En l’amor no tot s’hi val, i si una cosa has de deixar clara des del minut 0, és que tu ets molt de donar però també que et donin. No és una qüestió d’exigència, sinó de valors i d’equitat. Si vols que la relació funcioni, ha d’haver-hi el mateix interès pels dos cantons. Dia de la sort: 10.

LLEÓ 
Hi ha algú que et té al punt de mira i que està a punt de demostrar-te tot el que sent, tot i que ja ho intueixes. Tingues els ulls oberts! Vés amb compte: algú que no et vol perdre sentirà gelosia i et buscarà problemes. Allunya la gent  tòxica de la teva vida d’una vegada per totes.

VERGE 
Allunya’t de la gent que tens al teu voltant i que ja tens clar que no t’aporta res. Les persones no canvien i a  més a més, saps que ell/a tampoc té la més mínima intenció de fer-ho. Per què hauries de fer-ho tu? Consell: No cedeixis ni facis per aquesta persona el que no faria per tu.

BALANÇA 
Desconnectar és el millor que faràs aquesta setmana. Analitza si t’omple tenir una relació com la vostra, que sembla més d’amistat i prou. Segurament cal que parleu i us adoneu que potser esteu fets per ser només amics perquè us falta la passió per ser parella. Dia de la sort: 8  

ESCORPÍ 
Realment, ja sabies que això passaria i que encara que t’enganyis i et diguis “és només un rotllo i ho tinc clar” inconscientment i inevitablement et fas il·lusions i acabes patint. Sigues clar/a amb el que vols i si l’altra persona ho veu bé, per totes, si no, passa pàgina. Dia de la sort: 9.

SAGITARI 
Esperes el millor de tothom i per això no pots oblidar quan algú et decep. Una persona que consideraves especial ha actuat o actuarà com no t’esperes i això farà que perdi tot l’encant per tu. Consell: no et creïs tantes expectatives i així no et sentiràs tan fàcilment enganyat/da.

CAPRICORN 
Aquesta setmana sentiràs que la teva vida amorosa té una pressió externa extra. Si tens parella, sentiràs que les coses han d’anar a més i li plantejaràs fer un pas endavant. Si no en tens, la pressió de la gent perquè estàs solter/a et serà insuportable. Dia de la sort: 10.

AQUARI 
No ets la persona més carinyosa del món però aquesta setmana hi ha algú que t’ho reclamarà i et demostrarà tant que no tindràs problemes en ser-ho. Gaudeix d’aquest moment i que no t’entrin els dubtes, ja hi haurà temps per replantejar-te les coses. Dia de la sort: 9.

PEIXOS 
Aquesta setmana aniràs fins a dalt de feina i no tindràs temps per res ni ningú. Això farà que te n’adonis si realment tens a qui vols al teu costat. Veuràs si aquesta persona sap entendre que no sempre pot ser el centre del teu món. Consell: abans de pensar en els altres, pensa en tu.  



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: