Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 7 de setembre de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 



Versió sense playbuzz
Noi, 16 anys
Un cop, durant unes colònies de l'insti, vam fer un joc en què tot el grup havia d'agafar a una persona de la classe i fer-la passar per una espècie de tela amb un forat, sense que la persona toqués la tela. Li va tocar passar al meu crush hetero i quan el vam aixecar no em vaig poder aguantar i, aprofitant que tanta gent el tocava alhora, li vaig tocar el cul. Crec que no se'n va adonar.

Noia, 14 anys
Des de 4t de primària que dormo amb els meus pares pel simple motiu que em fa por dormir sola a la nit. Començo a sentir sorolls estranys i sempre acabo dormint amb ells. Ningú ho sap.

Noia, 16 anys
De petita tenia la mania de posar-me la mà als llavis de la vagina quan ningú em veia i després olorar-me la mà i l'olor m'agradava. El cas és que un dia la meva mare em va veure i des de llavors quan em veia olorant la mà em renyava i em feia molta vergonya que ho sabes, però no podia deixar de fer-ho. Ara ja no ho faig, però no sé si la meva mare s'enrecorda... Crec que sí, però no vull preguntar perquè em segueix fent vergonya.

Noi, 16 anys
El meu secret és que m'agrada mirar els cossos dels meus companys de classe o amics. Els pèls de les aixelles, dels genitals, cames, cul i els peus. Penso que si tenen pèls a segons on ja tenen semen i ejaculen i em posa pensar això.

Noia, 15 anys
Estàvem de ruta amb uns amics, jo tenia ganes d'anar al bany des de feia molta estona. Vam arribar a una esplanada i em vaig tirar un pet. Vaig amagar-me a un lloc entre els arbres i vaig veure que m'havia cagat a sobre. Vaig agafar una compresa i de tot per eixugar-me el cul i durant la ruta portava les calcetes cagades a la motxilla.

Noia, 18 anys
Em masturbo des dels 8 anys. De petita ajuntava les cames i apretava, em donava pessigolles i ho continuava fent. No vaig saber fins temps més tard el que en realitat estava fent. Així que sempre que em pregunten a quina edat vaig començar sempre dic als 14 perquè em fa vergonya.

Noi, 19 anys
Un cop una amiga em va convidar a casa dels seus pares en un poble i hi havia un jacuzzi. Ens hi vam banyar i ella es va cansar abans que jo i se'n va marxar a l'habitació. En quant em vaig quedar sol vaig començar a fer-me una palla i quan em vaig córrer vaig deixar tota la lefa surant al jacuzzi. Allà s'ha quedat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: