Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 6 de setembre

per Redacció, el 6 de setembre de 2022 a les 09:58


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 



Versió sense playbuzz



ÀRIES
Avui tindràs un matí amb forces tensions i una baralla que no podràs evitar. La teva força de voluntat i les ganes que tot surti bé faran que el dia acabi millor del que et pensaves. En l'àmbit sentimental, algú et retornarà la il·lusió i et farà sentir coses que ja tenies oblidades.

TAURE
Arriba la calma després de dies de preocupació i angoixa. Aquesta tranquil·litat que tant desitjaves pot ser que també et faci sentir buit. Vigila perquè aquesta sensació et pot portar a escriure a algú amb qui saps que no et convé parlar. Pren-te el dia per tu i reflexiona sobre els teus objectius ara que ja has aconseguit deixar enrere certs problemes.

BESSONS
Et trobes en un moment complicat. Els teus sentiments et porten a entregar-te a una persona de manera gairebé inevitable. Per altra banda, però, hi ha senyals d'alerta que saps que no pots ignorar. Hauràs de trobar l'equilibri entre el cap i el cor. Una persona d'un signe d'aigua t'ajudarà en aquest procés.

CRANC
De vegades ho dones tot per persones que no et corresponen i després et sents decebut. Que això no et faci sentir malament: tu has fet el que creies i és l'altre qui hauria d'estar penedit. Intenta no donar-hi més voltes perquè no arribaràs a una conclusió clara. Tindràs una connexió instantània amb un signe de foc.

LLEÓ
T'espera un dia bo pel que fa a estudis o feina. Rebràs un reconeixement que et farà sentir realitzat. D'altra banda, però, en l'amor podries tenir un desengany. Algú amb qui creies que eres molt compatible, et farà certes confessions que potser te'n faran apartar-te'n.

VERGE
Estàs en un bon moment astrològic, el Sol i Venus transitant pel teu signe. Això et farà sentir amb més energia i posaràs un esforç extra a les coses. Avui, a més, rebràs el suport incondicional d'una persona que cada cop és més important per tu. Deixa't ajudar.

BALANÇA
Avui aconseguiràs que els qui t'envolten acabin cedit gràcies al teu poder de persuasió. És un molt bon dia per proposar plans i organitzar perquè tens un magnetisme especial. En el terreny amorós, en canvi, et falta la confiança que tens en els altres àmbits. Creu més en tu mateix/a si vols prosperar.

ESCORPÍ
Estàs vivint una situació de nervis i en alguns moments et costen de gestionar. Vigila amb el to, perquè podries ofendre a més d'una persona i, si ho fas, les conseqüències poden ser molt negatives. Procura centrar-te en tu i relacionar-te poc fins que les coses es calmin. Un signe d'aire et donarà un molt bon consell.

SAGITARI
L'ajuda que has ofert a diverses persones avui et retornarà. Sense pràcticament demanar-ho, diverses persones et faran costat i s'esforçaran per ajudar-te a resoldre un imprevist. Valora-ho i no li restis importància. Tindràs una connexió especial amb els Taure.

CAPRICORN
Ets una persona molt responsable i compromesa. Quan dius que faràs una cosa, la gent sap que pot confiar totalment amb tu. Avui compliràs amb obligacions que no et venen de gust, però al final del dia, rebràs unes paraules d'agraïment que ho compensaran. En l'amor, venen dies de noves oportunitats,

AQUARI
Has passat per un mal moment i això fa que ara estiguis insegur. Has d'intentar canviar d'actitud i veure't de manera positiva. Si segueixes sent tan autocrític, acabaràs entrant en un bucle que no et farà cap bé. Busca el suport de les persones que estimes i deixa que et cudin. Bona connexió amb els signes de Terra.

PEIXOS
Serà un dia de reflexió. Saps molt bé el que vols, però no tens tan clar com aconseguir-ho. Per fora se't veu segur de tu mateix, però en realitat estàs ple de dubtes. No callis les teves inquietuds i expressa com et sents. Algú podria tenir una solució més fàcil de la que creus.





Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: