Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 571]

per Redacció, el 10 de setembre de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 



Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
Vam fer una acampada amb els del cau i just a l'hora d'anar a dormir vaig veure el noi que em portava agradant des de feia mesos dins de la tenda. Vaig entrar com si res i en un moment donat de la nit ens vam començar a liar a saco tenint a la seva millor amiga al costat i em va acabar fent dits. PD: La seva millor amiga no sap res.

Noi, 15 anys
A la meva graduació de 4t d'ESO, la meva millor amiga i jo estàvem asseguts al costat. Mentre els profes feien el discurs vam començar a dir-nos coses hot, ens vam calentar molt els dos i quan la graduació va acabar ens vam quedar amb la calentura, així que vam anar als lavabos de l'insti i vam follar. Quan va sortir del lavabo, les cames li tremolaven, sort que ningú va adonar-se perquè anava agafada a mi.

Noia, 14 anys
Un dia d'estiu estava sola a casa perquè els meus pares van marxar de vacances i vaig convidar al meu nòvio per anar de festa major. A l'acabar l'últim concert va trucar als seus pares perquè el passessin a buscar, però no van poder perquè estaven a un sopar i li vaig dir que es quedés a casa meva. En entrar ens vam ficar a mirar una peli i ell em va començar a fer fregues a les cames i jo em vaig començar a ficar calenta i ens van començar a liar. En resum vam acabar follant fins a les onze del matí.

Noia, 17 anys
Estava amb amics del chill a casa d'una amiga i hi havia un noi que m'atrau molt físicament. Estàvem passant la tarda amb videojocs, jocs de taula (dels de bon morbo)... el cas és que teníem una tensió que no vegis i quan les pizzes van arribar ell i jo ens vam oferir a preparar-les. Sort que ningú es va assabentar perquè em va fer els millors dits de l'any! Quin morbo!!!!

Noi, 16 anys
Jo faig teatre i l'altre dia estàvem fent l'assaig general per la funció de final de curs quan vaig veure a la noia que em posa molt i amb qui tinc molta tensió sexual. Va entrar al lavabo i la vaig seguir i vaig entrar al lavabo fent veure que jo anava a veure aigua. Ella també estava bevent aigua i li vaig posar una mà a la cintura i es va girar i ens vam començar a liar. Li vaig fer dits i li vaig menjar el cony i ella em va fer una palla... tot mentre els altres estaven assajant i quasi ens pillen.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: