Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 5 a l'11 de setembre

per Redacció, el 5 de setembre de 2022 a les 08:27
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

Àries: Si no creus en tu mateix no aconseguiràs el que vols. Els Àries esteu molt catastrofistes i creieu que tot és impossible però aquesta setmana una situació inesperada, us farà tenir esperança. Aprofita aquesta setmana per superar-te i posar totes les teves energies en aconseguir el que desitges. Bones vibracions amb Aquari i Balança. Dia de la sort: 7.

Taure: Els sentiments amorosos moltes vegades són un misteri per tu però aquesta setmana veuràs les coses més clares i algú tindrà un detall amb tu que et farà somriure… i creure en l’amor! Intenta passar més estones amb la família, hi ha algú que necessita tenir-te a prop. Bones vibracions amb Peixos i Capricorn. Dia de la sort: 6.

Bessons: Tindràs molta energia per afrontar nous reptes i tindràs una nova experiència que serà positiva a la teva vida. L’amor pot adoptar formes diferents i et sorprendrà comprovar-ho. Intenta no donar tantes voltes a les coses. Intenta relativitzar les coses per no patir inútilment. Les teves iniciatives van per bon camí, però no vulguis abastar més del que pots. Dia de la sort: 5.

Cranc: Una cosa que pensaves que no acabaria de sortir bé, sortirà genial. No et confiïs en una persona que mai t’ha demostrat que és amic teu i ara s’apropa massa a tu. Cal que baixis una mica el llistó i no siguis tan exigent amb tu mateix o la teva salut se n'acabarà ressentint. Poden arribar noves oportunitats que et permetin millorar els teus ingressos. Dia de la sort: 7.

Lleó: Aquests dies et sentiràs de meravella i es notarà sobretot en el bon ambient que crearàs al teu voltant. A través d'algun amic o familiar, pots rebre una agradable notícia. Tens bona sort amb les relacions personals, especialment amb els Taure i els Aquari. Dia de la sort: 8.

Verge: Sembla que aquesta setmana tindràs les coses més clares i estaràs decidit a avançar fort en la teva vida. Es nota que estàs madurant de cop i t’adonaràs que estàs deixant gent enrere que ja no t’aporta res. Algú que has conegut fa poc i que et fa riure molt, cada cop serà més important per tu i t'ajudarà a ser més feliç. Dia de la sort: 8.

Balança: Sembla que els Balança esteu molt oberts aquests dies i trobaràs resposta a moltes de les coses que no t’agraden gaire de la teva vida. Serà important que et reuneixis amb els amics, que mantingueu llargues i sinceres converses, tots teniu coses a dir-vos. Tens molt bona sort en general. En especial molt bones energies amb els Cranc. Dia de la sort: 5.

Escorpí: Intenta concentrar-te una mica més en les tasques pendents perquè si no se’t podrien complicar força. Els Escorpí aquesta setmana teniu bona sort en els nous projectes i en les relacions personals, és un bon moment per apropar-te a la persona que t’agrada. Bones energies amb els signes d'aigua, Cranc, Escorpí i Peixos. Dia de la sort: 5.

Sagitari: No tanquis totes les teves possibilitats a una sola opció, tens molt a guanyar aquesta setmana. Durant aquesta setmana serà molt important l’amistat i hi ha un amic que et sorprendrà amb les seves paraules. Hi ha algú de la teva família que necessita una abraçada o unes paraules amables. Bones energies amb Peixos. Dia de la sort: 7.

Capricorn: Tindràs un problema però una vegada més no tiraràs la tovallola i demostraràs que res ni ningú pot acabar amb les teves il·lusions i objectius. Una persona inesperada farà que tornis a somriure i les coses aniran canviant positivament. T'arriben ingressos econòmics amb els quals no comptaves. Dia de la sort: 5.

Aquari: Tens bona sort però vigila la teva actitud perquè pot fer que les coses es girin en contra teva. Intenta afavorir la comunicació per aclarir un malentès que t'està generant tensions. No fugis dels teus sentiments i afronta la veritat. Et mostraràs reticent a deixar-te portar pel que sents. Compte amb els refredats! Dia de la sort: 10.

Peixos: Són dies favorables per expressar les teves emocions i sentiments, i per viure situacions en què et sentiràs feliç. Estaràs brillant i resolutiu, però vés amb compte amb assumir un excés de responsabilitats perquè la teva salut se'n podria ressentir. Descobriràs una cosa que t’agradarà molt quan vagis pel carrer així que no caminis empanat/da! Dia de la sort: 8.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: