Logotip de Adolescents.cat

Mor en un accident de paracaigudisme Tanya Pardazi, tiktoker de 21 anys

per Adolescents.cat, el 5 de setembre de 2022 a les 07:51
La famosa tiktoker, Tanya Pardazi, ha mort a Toronto en un accident de paracaigudisme als 21 anys, segons ha confirmat la seva família.

L'empresa responsable ha lamentat els fets i ha explicat que el paracaigudes no es va obrir perquè es va activar massa tard o en una latitud equivocada. Malgrat tot, el succés s'està investigant i l'accident també podria deure's a un error de protocol per part de la companyia.


L'estrella -que també havia estat finalista del concurs Miss Canadà - havia guanyat milions de seguidors a TikTok sota el nom de @philosatea, on publicava continguts sobre actualitat, moda i humor.

Segons han explicat alguns dels seus amics era una noia "alegre i aventurera" a qui li agradava viure "cada segon al màxim".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: