Logotip de Adolescents.cat

Surten a la llum detalls de la tutela de Britney Spears

per Redacció, el 1 de setembre de 2022 a les 06:00

Ara farà un any que Britney Spears va ser alliberada de la tutela del seu pare després de 13 anys, en la qual assegura haver-ho passat fatal. Fa uns dies, Britney va publicar un vídeo de 22 minuts en el qual explicava com havien estat aquells 13 anys, poca estona més tard el va esborrar.

En aquest vídeo explica que la seva mare va tenir molt a veure "Una dona li va donar la idea de la tutela al meu pare i la meva mare el va ajudar a continuar endavant i fer que tot succeís". Així va ser com fa uns anys, després que la seva mare li digués que rebria una visita d'algú que volia parlar amb ella, quatre hores després una ambulància la recollia a casa seva i se l'enduia en una llitera.


Explica que una vegada la van ingressar en un centre de salut mental per no voler fer un pas de ball en un dels assajos. Allà la van posar en un estat mental ignorant per tal que ella sentis que necessitava aquella ajuda i li van dir: "Si no fas el que et diem, et mostraré qui és el qui mana".

Assegura que la seva família la va convertir en una màquina de treballar, en tan sols quatre anys va fer quatre gires i mitja i va treure quatre àlbums. Britney diu: "Em feien sentir que no era res. Tot el que recordo és que havia de fer el que em deien. Em deien que estava obesa cada dia. Havia d'anar al gimnàs, simplement havia de fer-ho... No recordo haver-me sentit mai tan desmoralitzada. Ho vaig fer tot per por."


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: