Logotip de Adolescents.cat

7 secrets d'adolescents catalans que mai han confessat a ningú [VOL. 372]

per Redacció, el 31 d'agost de 2022 a les 06:00
Arriba una nova edició amb totes les confessions que ens feu arribar a la redacció d'Adolescents.cat!

Per cert, que el llibre 500 SECRETS ADOLESCENTS segueix sent el llibre juvenil més venut d'aquestes últimes setmanes! El preu és de 9,95€, i hi trobareu més de 300 secrets inèdits mai publicats i un recull dels més forts que s'han escrit al llarg d'aquests ultims mesos.



 





Versió sense playbuzz

Noia, 16 anys
Vaig deixar el meu ex fa temps perquè la cosa no funcionava i ell després va tenir una relació amb una de les meves millor amigues. El cas és que vaig fer com si res, però el trobava a faltar. Fa poc, estàvem sols i li vaig confessar. Ell em va dir que també em trobava a faltar i ens vam liar. Ara no sabem com dir-ho a la meva amiga.

Noia, 14 anys
Sempre que bec aigua tinc la mania d'aixecar el got per mirar què hi ha a sota. No sé per què ho faig, però no ho puc evitar. El cas és que un dia va venir un amic de la meva germana petita i, en veure que jo aixecava el got, es va pensar que era com un ritual i va fer el mateix. Espero que no li hagi enganxat la mania xD.

Noia, 18 anys
Em continuo mirant sèries infantils...M'encanten Soy Luna, Detectiu Conan, Liv & Maddie, etc. Sé que segur que hi ha gent que també li agraden, però em fa vergonya comentar-ho, sobretot quan sento a nens de primària parlant d'elles xD.

Noia, 17 anys
Ahir vaig passar per un barri de Barcelona que està ple de banderes lgtbi. La meva mare em va començar a parlar de l'homosexualitat (com si jo no sabés que és) mentre es mirava les banderes amb cara de fàstic. El que no sap és que jo em passo hores mirant vídeos de lesbianes i estic enamorada d'una amiga meva. Em vaig morir de ganes de dir-li...

Noia, 14 anys
Mai acostumo a pixar a l'institut perquè em fa bastant fàstic però un dia no aguantava més i vaig haver d'anar-hi. Total que m'estava pixant tant que vaig entrar corrents al lavabo i vaig asseure'm a la tassa. De sobte vaig començar a notar com que m'estava mullant el peu i vaig mirar i resulta que no m'havia adonat que estava la tapa posada i jo estava pixant a sobre. Ho vaig haver de netejar tot amb paper i només desitjava que ningú notés l'olor.

Noi, 17 anys
Quan portava un any i mig amb la meva exparella, vam tenir una crisi molt forta. Vam tallar durant uns dies, temps després em va dir que estava embarassada. Vaig tornar amb ella només per donar-li suport en l'avortament. No ho sap ningú. A dia d'avui ja no estem junts.

Noia. 15 anys
Em mola molt el meu cosí gran. Cada cop que vaig a casa seva no puc evitar mirar-li el paquet. Tinc moltes ganes de follar-me'l, però ell no sap res i no sé què fer.
 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: