Logotip de Adolescents.cat

Què ha passat amb Abril Cols i perquè està rebent tantes crítiques?

per Redacció, el 31 d'agost de 2022 a les 06:00
La tiktoker Abril Cols, amb més de 4 milions de seguidors, està rebent crítiques a les xarxes socials després que sortís a la llum que va incomplir un compromís comercial amb una petita empresa. Es tracta de la marca Ojala8siempre la qual ha revelat, a través del compte d'Aliss Coux, totes les converses que va tenir amb la influencer després d'oferir-se a enviar-li roba gratis.

En els missatges es pot veure com la dissenyadora li demanava a Abril Cols que parlés de la marca en les seves stories després de rebre la roba. Ella s'hi comprometia i li assegurava que recomanaria la firma en el seu Instagram.


 
@nosoyalisscoux Respuesta a @ABRIL COLS #greenscreen #greenscreenvideo @Ojalá Siempre ♬ sonido original - Alis🫶🏻💜


Tot i això, la tiktoker mai va parlar de la marca de roba i va deixar de respondre a la dissenyadora excusant-se en què les peces que li havien enviat "no li quedaven bé" ni a ella ni a la seva amiga.


Pel que ha rebut més crítiques, però, no ha estat per això, sinó per no haver retornat la roba, valorada en 200 euros. De fet, no només no la va tornar, sinó que la va vendre per Vinted.

Abril Cols ha volgut respondre la polèmica admetent que s'havia equivocat. Malgrat tot ha deixat clar que "ningú està obligat a pujar res si no hi ha un contracte pel mig".
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: