Logotip de Adolescents.cat

La mare d'Addison Rae protagonitza una de les escenes més comentades del MTV awards

per Redacció, el 31 d'agost de 2022 a les 06:00

Fa uns dies que es van celebrar els MTV Video Music Awards i un dels moments que més va sorprendre la gent i més revolt a generat, ha estat l'aparició de Sheri Easterlin (Mare d'Addison Rae) acompanyada de la mà de Yung Gravy.

El raper de 26 anys i la mare d'Addison Rae de 42 anys, van aparèixer a la catifa vermella conjuntats i van compartir més d'un petó davant de les càmeres dels paparazzis, confirmant així la seva relació.
 

Durant la catifa vermella Yung Gravy va explicar com s'havien conegut: "Ens vam conèixer online i vam connectar de manera immediata. Saps, jo soc d'allò més al nord que hi ha i ella és d'allò més al sud que hi ha. M'agraden les MILF i ella és una espècie de reina entre les MILFS, així que vaig pensar que era la parella perfecta per a mi".

La reacció del pare de l'Addison Rae no es va fer esperar i és que va publicar un story dient: "Gràcies @younggravy per quedar-te amb les sobres. Prefereixo passar temps amb la meva filla i els meus dos nets que Sheri Nicole em va fer abandonar quan era nena per a poder estar amb ella! Mai deixis que una dona et faci triar entre ella i el teu fill".


Cal recordar, que Monty Lopez (el pare d'Addison Rae) va mantenir una relació sentimental amb Renee Ash, de 25 anys durant 5 mesos i a qui li havia promès formar una família amb ella.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: