Logotip de Adolescents.cat

Aquesta postura facilita l'estimulació del punt G

per Redacció, el 30 d'agost de 2022 a les 09:02
Una de les millors postures per estimular el punt G és la coneguda com The chandelier, és a dir, el canelobre. Aquesta posició permet assolir una major profunditat que d'altres i a més a més també facilita el frec dels genitals, augmentant l'excitació i el plaer.

En què consisteix? La persona que serà penetrada s'estira damunt una superfície plana. L'ideal és que és es posi dos coixins a la zona lumbar per tal de fer més còmode la postura. L'altra persona, de genolls, col·loca les cames de la seva parella a un costat i a l'altre del seu cos i la penetra –pot fer servir una joguina sexual- o l'estimula –fregant els seus genitals amb els seus-.


Per tal d'intensificar el plaer, és important que la persona que està estirada elevi de manera pronunciada la pelvis, ja que si no és complicat estimular el punt G.

Punt G


Com segurament ja sabeu el punt G està situat entre uns 3 o 5 cm dins de la vagina, a la paret frontal, i és una de les zones erògenes que més plaer proporciona. A l'hora de començar a explorar-lo, el més senzill és introduir els dits índex i anular, amb el palmell de la mà cap amunt, fins a trobar una zona en la paret vaginal amb textura rugosa, similar a la del paladar de la boca. Just allà hi ha el punt G.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: