Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 30 d'agost

per Redacció, el 30 d'agost de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Intenta no complicar-te i fes-te les coses simples. Si et sembla que algú no està interessat en tu, no et vulguis saber tots els motius. Fes la teva i deixa de pensar tant en els altres. Hi ha gent que sí que està disposada a ajudar-te.

TAURE 
La casualitat farà que coneguis una persona amb qui coincidiràs en moltes coses. Gaudeix d’aquest moment i deixa’t emportar. Et sentiràs més segur que de costum i pujarà la teva autoestima.

BESSONS 
Avui algú et farà reconèixer un error que no t’atrevies a expressar en veu alta. Les teves ganes per millorar despertaran admiració i atrauràs més persones que no pas n’allunyaràs. Això et farà obrir noves portes. 

CRANC 
Fa temps que vols parlar amb algú a qui aprecies molt, encara que no li hagis dit. Avui tindràs l’oportunitat de fer-ho, no la deixis passar. Hi ha converses que són dures, però que cal tenir i ho saps. 

LLEÓ 
Se t’estan ajuntant moltes coses i t’està costant gestionar certes emocions. És millor que t’allunyis i posposis alguns compromisos per recuperar forces. Si algú no et vol entendre, no li facis cas. Enfrontar-t’hi et podria portar a una discussió innecessària.

VERGE 
La lluna estarà en minvant en el teu signe i podria ser que et sentissis desanimat. No és un bon moment emocional per tu, et sents atrapat i no saps quin camí agafar. Et convé distreure’t i sortir de la rutina ni que sigui una estona.

BALANÇA 
Avui viuràs una situació en la qual no et trobaràs massa a gust. Rodejar-te de persones que no coneixes, et sol posar nerviós perquè et costa confiar. No estiguis a la defensiva i creïs problemes on no n’hi ha. 

ESCORPÍ 
Tens la sensació que algú del teu entorn està en contra teu, però potser només és això, una sensació. Els fantasmes del passat de vegades no et deixen veure amb claredat certes situacions. Parla amb un amic/ga. T’anirà bé per agafar perspectiva.

SAGITARI 
És el moment de resoldre un problema amb un amic. Sents que ja ha passat prou temps i que no hi ha rancor, així que parla amb ell si no vols seguir distanciant-te'n. En l’amor estaràs especialment seductor.

CAPRICORN 
Avui algú et demostrarà el seu suport i et sentiràs molt acompanyat. Després de mesos de decepcions, notaràs que vas recuperant la confiança en els altres i també en tu. Estigues atent a les paraules, et diran una frase que et marcarà. 

AQUARI 
Avui has de deixar de costat les teves prioritats i centrar-te en una altra persona. El favor que et demanarà, no et resultarà senzill, però saps que necessita la teva ajuda. 

PEIXOS 
Si ho has intentat molts cops, però no te n’acabes de sortir, potser has de demanar ajuda externa. De vegades ens fa falta algú que ens guiï i ens animi per aconseguir els nostres objectius. Pensa’t bé qui vols que sigui aquesta persona i no prenguis decisions poc reflexionades. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: