Logotip de Adolescents.cat

És oficial, hi haurà cinquena pel·lícula d'After

per Redacció, el 29 d'agost de 2022 a les 06:00

La setmana passada es va estrenar la quarta pel·lícula d'After titulada "Amor infinit" i justament abans de l'estrena que es va fer a Madrid, Hero Fiennes (Hardin) informava que hi hauria una cinquena entrega de la saga.

El títol d'aquesta última pel·lícula serà "After everything" o en espanyol "After: Aquí acaba todo". Aquesta pel·lícula, a diferència de les altres, no està basada en cap llibre, sinó que es va escriure un guió especial per rodar-la. Tot i això, sí que és cert que hi ha un cinquè llibre, el qual ens narra la vida del Hardin abans de conèixer a la Tessa per d'aquesta manera entendre millor el perquè del comportament d'aquest personatge.


Aleshores, de què tractarà la cinquena pel·lícula? Doncs en aquesta pel·lícula, ens explicaran com ha seguit la història dels protagonistes uns anys després de la quarta pel·lícula, així que tenim clar que aquesta pel·lícula ens portarà moltes sorpreses, ja que mai s'ha dit res de com continuava la història del Hardin i la Tessa després de la saga.

Ja han acabat de rodar aquesta cinquena pel·lícula, però segurament fins a mitjans o finals de 2023 no serà l'estrena.


Us deixem a continuació l'anunci oficial d'aquesta cinquena i última pel·lícula d'After.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: