Logotip de Adolescents.cat

La forta polèmica entre diversos tiktokers espanyols després de la mort de Charlie

per Redacció, el 26 d'agost de 2022 a les 11:50
Aquest dilluns va morir el tiktoker Charlie després d'anys lluitant contra el càncer. La notícia va tenir molt ressò a les xarxes socials i hi va haver comentaris de certs influencers que van ser molt criticats. Doncs bé, ara, dies més tard, la polèmica, lluny d'apaivagar-se, ha  guanyat força.  

Tot va començar amb una story de la Nerea (parella del Charlie), en la qual deia: "Teniu els ous de posar que trobeu a faltar al Carlos quan éreu els primers a posar-lo verd, hipòcrites!". Una estona més tard, la Nerea responia a un tuit del Jorge Cyrus en el qual es llegia: "Quin mal cos i que poc valorem el temps". Missatge que la Nerea va respondre amb un: "No sé com no se't cau la cara de vergonya".


Hores més tard, Kappah filtrava les converses d'una agència d'influencers que donaven a entendre que més d'un creador de contingut espanyol hauria aprofitat la mort del Charlie per aconseguir visualitzacions. Aquest va ser el missatge que va enviar el representant de l'agència: "Jo estic flipant una mica. Sent objectiu morir-se no té cap mèrit. Ser la nòvia d'algú que ha mort, tampoc. En vida no van aconseguir els seguidors que ara tenen després de la seva mort. Res més ha canviat". Us deixem els tuits del Kappah a continuació:
 
 
El tiktoker més atacat va ser Jorge Cyrus, el qual al cap d'unes hores va admetre que les converses que havia publicat Kappah eren certes:
 
Finalment, Cyrus ha optat per esborrar el seu perfil d'Instagram i ha publicat el següent tiktok on dona més explicacions, ensenya proves i demana als altres tiktokers que han participat en això que demanin disculpes - en els comentaris d'un altre vídeo ha donat noms de persones que han confirmat que havien estat implicades-.
 
@jorgecyrus

Aclaraciones y PRUEBAS. Espero que pidan disculpas.

♬ sonido original - Jorge Cyrus

 
@jorgecyrus

Ojalá todo vea la luz

♬ sonido original - Jorge Cyrus


La Nerea també ha publicat un tiktok parlant de tot el que havia passat i dient que li sap greu que tot el hate li estigui caient al Jorge quan molts més tiktokers han estat involucrats.
 
@lanenahbrugal

Subo esto para que se cierre el tema de una vez.

♬ sonido original - lanenahbrugal


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: