Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 29 d'agost al 4 de setembre

per Redacció, el 29 d'agost de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
Ets una persona que escolta i ajuda sempre que pot amb els seus consells els seus amics i tothom qui ho necessita. Però t'escoltes a tu mateix/a? Dedica't una estona a analitzar les teves il·lusions i recupera l'energia i les ganes per a fer nous projectes! Si t'ho proposes, ho aconsegueixes! I ho saps. Dia de sort: 2.


TAURE
Intenta dormir les 8 hores que recomanen els experts i menja equilibradament. No t’estàs cuidant i això t’està afectant a molts nivells. L'energia de la Lluna t'ajuda a plantar cara als inconvenients perquè no interfereixin en els teus plans. Bones vibracions amb Taure i Sagitari. Dia de sort: 1.

BESSONS
Tindràs una setmana de molta comunicació. Notaràs que et relaciones amb facilitat i que les coses et van de cara. Aprofita el moment i les forces per ajudar a aquelles persones que més ho necessiten i que tens al teu voltant, pot ser un familiar o un amic que no passa pel seu millor moment i agrairà el teu suport. Dia de la sort: 29.

CRANC
No totes les amistats són per sempre i segur que has sentit a dir que els amics de veritat es poden comptar amb els dits d'una mà. Doncs obre bé els ulls i analitza el teu entorn, hi ha persones que potser no són tan amigues i de confiança com et pensaves. Quan es tanca una porta se n'obren d'altres, així que és probable que aviat coneguis noves persones que es convertiran en importants a la teva vida. Dia de la sort: 1.

LLEÓ
Fa uns quants dies que notes que tot i tothom et molesta. Potser seria el moment d'intentar desfogar-te i desconnectar de tot fent allò que més t'agrada. És important saber a connectar-se amb un mateix per sentir-te bé amb tu mateix/a. Escolta la teva veu interior i deixa't guiar per ella per posar llum en aquest volcà d'emocions que pots estar sentint. Dia de la sort: 3. 

VERGE
A vegades t'han dit que ets poc detallista. Potser és moment que, sense cap motiu, li facis una sorpresa o un regal a aquella persona que és tan especial per a tu. En general, estaràs tan carismàtic i seductor que conquistaràs a qui vulguis. Això sí, vés amb cautela perquè pot ser que despertis enveges. Dia de la sort: 30.



BALANÇA
Una persona que feia temps que no passava per a la teva vida, és probable que aparegui de nou. Potser és un bon moment per recuperar de nou el contacte. Aquesta setmana la Lluna et dóna tant poder que pots arribar tan alt com vulguis. Estaràs obert a innovar, als canvis, i tindràs la sensació de dirigir totalment el teu destí. Dia de la sort: 29.

ESCORPÍ
Fa dies que et sents una mica perdut i tens molts dubtes a l'hora de prendre algunes decisions que poden comprometre el teu futur. Ha de saber que no hi ha una única decisió correcta, n'hi ha moltes. El fet de no tenir-ho tot controlat no vol dir que hagi de sortir malament. Agafa aire i acumula forces per prendre aquesta decisió. Si la prens amb ganes, no t'anirà malament. Endavant! Dia de la sort: 30.

SAGITARI
Fa temps que hi ha alguna cosa que et preocupa a dins teu però et costa compartir-la. No et faci por explicar a la gent que estimes, les teves preocupacions. Fer-ho no et farà semblar més dèbil. És més, t'ajudarà a superar els moments difícils i a veure-ho des d'altres perspectives. Color de la sort aquests dies: el vermell.  Dia de la sort: 1.

CAPRICORN
Serà una bona setmana pels Capricorn. Notaràs una gran força interior i irradiaràs una gran energia. Tot això et portarà a captar l'atenció de persones que mai s'havien fixat amb tu i ara et miraran amb uns ulls diferents. Confia en tu i en tots els recursos que tens, i no ajornis més una decisió que hauries d'haver pres ja. Dia de la sort: 30. 


AQUARI
Potser ha costat però si mires enrere veuràs que aquests dies les coses et comencen a anar millor. Tindràs una conversa important amb algun familiar i la seva experiència et serà de gran utilitat. Els estudis, si t'esforces una mica més, et donaran uns grans resultats. Bones energies amb Aquari i Capricorn. Dia de la sort: 29.


PEIXOS
De la mateixa manera que portes dies pensant amb aquella persona especial, hi ha algú que pensa també amb tu. A vegades ens concentrem només en un objectiu i oblidem mirar al nostre voltant. Intenta agafar distància i t'adonaràs que hi ha persones genials al teu voltant. A finals de setmana notaràs que la sort començar a estar amb tu! Dia de sort: 2. 





Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: