Logotip de Adolescents.cat

Per què hi està havent tanta polèmica amb «Estirando el chicle?»

per Redacció, el 25 d'agost de 2022 a les 10:43
Carolina Iglesias i Victoria Martín han tornat a les xarxes socials després de la polèmica que hi ha hagut amb el seu podcast, Estirando el chicle. Qui les ha abandonat ara és a Henar Álvarez.

La col·laboradora ha rebut missatges d'odi i amenaces per part de seguidors decebuts amb l'equip després d'haver convidat a Patricia Sornosa.


Pels qui no sapigueu ben bé que ha passat, la polèmica va començar fa uns dies arran de l'entrevista que van fer a Patricia Sornosa, una còmica acusada de transfòbia. De fet, en diversos dels seus monòlegs i tuits ha fet comentaris clarament en contra de les persones transsexuals, com podeu veure en aquest recull.
 
És per això que diversos usuaris no van veure bé que Estirando el chicle donés veu a aquesta humorista. De fet, hi ha molts followers que han deixat de seguir les presentadores del pòdcast i que han demanat la seva cancel·lació.

Per la seva banda, tant Carolina Iglesias com Victoria Martín han demanat perdó i han assegurat que no va ser encertat haver convidat Patricia Sornosa. "Vull demanar disculpes a la gent que s'hagi sentit decebuda, al meu col·lectiu LGTBIQ+, al qual he fallat, i un gràcies enorme a la gent que no ens ha deixat anar de la mà en aquestes setmanes tan dures. Estic en constant desconstrucció; en els meus 29 anys m'he equivocat moltes vegades i de cada error he tret un aprenentatge", deia Victoria Martín.

Finalment, Patricia Sornosa també ha volgut pronunciar-se i ha deixat clar que no li han agradat les declaracions de les presentadores del pòdcast: "Si sabien que era un error... per què em van convidar?" es preguntava en una story d'Instagram.

Vosaltres què en penseu?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: