Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 25 d'agost

per Redacció, el 25 d'agost de 2022 a les 09:51
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
No sempre tot surt com volem i avui hauràs d'aprendre a gestionar la frustració. Procura no donar massa voltes als possibles errors que hagis comès. Mira endavant i no endarrere. Torturar-te no serveix de res.

TAURE
Ets massa exigent amb tu mateix/a i no sempre pots amb tot. Accepta-ho i aprèn a demanar ajuda o al final la teva salut es veurà afectada. Confia en les habilitats dels altres i no vulguis fer-ho tot tu.

BESSONS
Avui podria ser que comencessis una conversa amb algú amb qui fa temps que et fixes. Un punt en comú us unirà i farà que la vostra relació avanci. Estiguis atent/a als senyals.

CRANC
Avui serà un dia de confessions. Algú t'explicarà una cosa que s'estava guardant i això et farà veure un tema des d'un punt de vista totalment diferent. Sentiràs que per fi entens una situació a la qual estaves donant moltes voltes.

LLEÓ
Pensa en tu mateix. Ja fa temps que estàs sacrificant coses pels altres i fent de les seves preocupacions els teus problemes. Avui sentiràs que ja no pots més i no passa res. Les persones del teu entorn ho entendran.

VERGE
Avui algú del teu entorn necessitarà desfogar-se. Deixa que t'expliqui allò que li preocupa i no el/la jutgis, perquè podries allunyar-lo/a. T'emportaràs una lliçó que et pot ser molt útil.

BALANÇA
Avui algú et farà obrir els ulls i et frustrarà no haver vist la realitat abans. Valora aquells/es que són sincers/es amb tu perquè ara mateix et convé que et diguin la veritat. Per fi et sentiràs preparat per afrontar certs temes.

ESCORPÍ
Intenta buscar els punts que t'uneixen amb les persones que t'importen i no aquells que et separen. Si ho fas podries evitar una baralla que algú intentarà provocar. Has d'intentar tenir paciència encara que sigui difícil.

SAGITARI
Ets una persona amb molta capacitat d'esforç i quan vols aconseguir una cosa, fas tot el possible per assolir la teva fita. Avui algú et donarà l'energia que et fa falta per fer un pas més cap al teu propòsit.

CAPRICORN
Avui hauràs de resoldre un tema que et fa estar de mal humor, però el solucionaràs més de pressa del que et penses. En el terreny sentimental, mostra el que sents i no et reprimeixis. L'altra persona ho agrairà.

AQUARI
Et sents cansat i estàs esperant que els altres prenguin decisions per tu. El més probable, però, és que es cansin de la teva actitud i indecisió. Fes servir les teves habilitats analítiques i tria què vols.

PEIXOS
Deixa't aconsellar i aplica alguna de les coses que et diuen. Et poden ser molt útils a l'hora d'establir prioritats. En l'àmbit de l'amor, sigues més atent o l'altra persona es pensarà que has perdut l'interès.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: