Logotip de Adolescents.cat

Molta polèmica amb el retoc estètic que s'ha fet aquesta influencer

per Redacció, el 25 d'agost de 2022 a les 09:21
Marina Yers ha tornat a protagonitzar una nova polèmica. El motiu? Ha decidit sotmetre's a un retoc estètic gens habitual en les persones de la seva edat: bòtox per a dissimular i prevenir l'aparició d'arrugues al rostre.

Evidentment, la influencer, de 22 anys, té dret a fer el que vulgui amb la seva vida, ara bé s'ha de tenir en compte que com a creadora de contingut amb milions de seguidors té una responsabilitat a l'hora de publicar certes coses.


I és que, fent publicitat de continguts com aquest està normalitzant els retocs estètics en edats molt joves i no només això, sinó que també està posant el focus en l'aspecte físic, fet que pot generar inseguretats entre els seus seguidors i seguidores.

De fet, la majoria de crítiques que ha rebut a les xarxes socials anaven en aquest sentit. A més a més, en el vídeo la influencer tampoc comenta els possibles efectes secundaris que pot tenir el bòtox com ara mal de caps, vermellors o hematomes.

 
@marinayers

Me pongo Botox por primera vez en mi vida 🫢 (@dr_navasnunez)

♬ original sound - marinayers

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: