Logotip de Adolescents.cat

Et costa arribar a l'orgasme?

per Redacció, el 24 d'agost de 2022 a les 12:00

Et costa arribar a l'orgasme? Hi ha moltes dones a les que els hi costa arribar a l'orgasme, però no és una cosa que ens hagi de frustar, ja que això ens pot dificultar gaudir del moment i es important que en aquell moment no pensem en res més que en el que estem sentint. 

Aleshores, que t'ajudaria arribar a l'orgasme?


1. L'estimulaió del clitoris et facilitarà arribar a l'rgasme, a vegades amb la penetració no és suficient i ens podem ajudar de les mans per estimular-lo

2. Pensa en gaudir del moment, deixa les preocupacions i tota la resta per després


3. Estigues en un ambient tranquil on no et puguin interrompre

4. Crea un ambient, ja sigui amb música, espelmes, lum suau...

5. No et centris en arribar a l'orgasme i gaudeix del camí

6. Ves a poc a poc, desvestiu--vos amb calma i feu preliminars, és important.

7. En el cas de intentar-ho tu sola o sense penetració, utilitza joguines, les mans, la llengua, pots també ajudar-te amb un vídeo o imatges.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: