Logotip de Adolescents.cat

Rosalía i Rauw Alejandro ja no estan junts?

per Redacció, el 24 d'agost de 2022 a les 10:01
Rosalía i Rauw Alejandro ja no estan junts? Aquesta és la pregunta que s'han començat a fer diversos usuaris després que la parella faci dies que no comparteix contingut conjunt.

Els rumors van començar a circular quan Rosalía va publicar un vídeo a TikTok on donava diversos consells per superar una ruptura amorosa. "Jo crec que quan estàs despechá, el millor que pots fer és anar-te'n a la platja amb la teva mare, baixar al xiringuito amb les teves amigues, demanar-te alguna cosa per a beure, tirar-hi gel, comprar-te un gelat...sol i vitamines, aquest és el millor remei" deia la cantant.

 
@rosalia

 

♬ sonido original - La Rosalia

Immediatament, molts es van adonar que l'artista semblava que descrivís les escenes del videoclip de Despechá. A la gravació, de fet, es pot veure Rosalía gaudint de la platja i menjant-se un gelat.

D'altra banda, un altre fet que ha sobtat els fans és que Rauw Alejandro ha esborrat pràcticament tot el contingut que tenia a Instagram. Si que és cert que fa uns dies va publicar una story on es veia una silueta i on sortia escrit: "La meva musa". Ara bé, no s'aconsegueix veure si la que apareix a la foto és Rosalía o no.

De moment, cap dels dos s'ha pronunciat sobre el tema i tots dos segueixen centrats en les seves carreres musicals.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: