Logotip de Adolescents.cat

La polèmica confessió de Risto Mejide a Laura Escanes que ha generat crítiques

per Redacció, el 24 d'agost de 2022 a les 09:33
Risto Mejide i Laura Escanes van estrenar fa unes setmanes el primer episodi de Cariño, ¿pero qué dices?, un podcast on van compartint les seves reflexions i també detalls de la seva relació, com ara discussions o manies que tenen en la convivència.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de LAURA ESCANES (@lauraescanes)



Precisament aquest va ser el tema en el qual es va centrar el capítol emès fa pocs dies. Durant la conversa, Risto Mejide reconeixia que no li agradava gens canviar bolquers.


 
"M'has pillat amb unes ganes nul·les de fer segons quines coses. Per exemple canviar bolquers", començava dient Risto mentre la Laura s'ho prenia amb sentit de l'humor. L'escriptor va deixar clar que estima a la seva filla i que farà el que faci falta per ella, però que hi ha algunes tasques que "si les pots traspassar a algú altre" millor. La influencer donava fe de la situació amb un: "Ja, ja ho sé. No fa falta que m'ho juris".

Tant el comentari de Risto com l'actitud de la Laura van despertar les crítiques a les xarxes socials, ja que diverses persones van acusar el presentador de perpetrar rols masclistes.

"Canviar bolquers és cuidar del teu fill."; "Hauria de fer-ho simplement pel fet que li importa la seva parella"; "Doncs res, que ho faci ella com sempre"... són alguns dels comentaris que es van escriure a Twitter i Instagram.

La Laura va voler aclarir la polèmica assegurant que els seus conflictes els solucionen "a porta tancada" i que el Risto, encara que es queixi, compleix amb les seves obligacions.

El podcast es pot escoltar a Podimo.com i és de pagament. 

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: