Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 24 d'agost de 2022 a les 07:54
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 



Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
Semblarà molt turbi, però quan era més petita i tocava anar a dormir, agafava els meus peluixos, els "xupava" la cara i me'ls refregava pel co*y. Sembla fastigós, però m'ho passava bé suposo que és per això que ara tinc una ment molt pertorbada.

Noia, 18 anys
Vaig conèixer un noi molt tímid per un videojoc online. Des de llavors sempre jugava amb ell, fins que un dia vam discutir i no sé com, vam acabar tenint una conversa hot per Whatsapp. No m'imaginava que fos així d'obert amb el reservat que és sempre. Ara fem com si res, però cada nit tenim relacions sexuals a distància via Whatsapp. El problema és que té 23 anys, viu a Madrid i jo tinc parella des de fa 1 any i 2 mesos :)

Noia, 16 anys
Cada vegada que m'agrada un noi m'imagino situacions molt hots amb ell, però només quan estic a la dutxa, llavors faig veure que la paret és la boca del noi i li menjo. Em dona molt morbo.

Noia, 18 anys
Podeu pensar que estic boja, però sempre que ho faig amb algú m'agrada gravar l'àudio de com fo**em amb el mòbil. Després m'ho guardo com a record. Algú més ho fa?

Noia, 15 anys
Últimament no em faig amb ningú i em costa molt relacionar-me. Per això em connecto al WhatsApp almenys un cop al dia encara que pràcticament mai parli amb ningú. No vull que la meva mare sàpiga que no tinc amics i es preocupi. Almenys veu l'última connexió i pensa que parlo amb amics que en realitat no tinc.

Noia, 16 anys
Aquest Nadal em va pillar un "apreton" molt fort anant de botigues amb una amiga i com que m'estava cagant a sobre vaig entrar a un provador . Vaig cagar dins d'una bossa i li vaig fer un nus i la vaig deixar allà.

Noi, 16 anys
Em posen moltíssim els tios que es depilen les axil·les. I cada vegada que estic al vestuari després d'educació física o quan algun tio va amb màniga curta o tirants miro discretament a veure si té pèls o no...ufff.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: