Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 24 al 30 d'agost

per Redacció, el 24 d'agost de 2022 a les 06:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.

 


Versió sense playbuzz:

ÀRIES (3/5)
Aquesta setmana, una persona del passat et vindrà a la ment i sentiràs moltes ganes de reprendre el contacte. La vostra relació va acabar per un malentès i no veu donar tot el que podríeu. No deixis que l’orgull s’interposi i fes el pas d’obrir-la. Dia de la sort: diumenge.

TAURE (2/5)
No tens cap mena de malícia i precisament això farà que tornis a connectar amb algú molt especial per tu i que retrobaràs aquest cap de setmana. És possible que aquest moment el visquis molt intensament però no t’afectarà com abans. Consell: No tinguis por a apropar-te.

BESSONS (2/5)
Tens massa dubtes i prejudicis, per això mai actues ni fas un pas endavant. Has d’aprendre a deixar-te portar perquè així es donaran situacions que faran que t’adonis de coses que potser ara ignores. Algú està esperant que prenguis la iniciativa per sincerar-se. Color: vermell. 

CRANC (3/5)
Estàs tenint una actitud molt positiva i això portarà molt amor a la teva vida. Tindràs molta atenció i afecte per part d’algú especial i és el que més necessites ara mateix així que deixa’t portar. Has de buscar temps per tu, per desconnectar i per estar sol/a per pensar. Dia de la sort: 30.

LLEÓ (2/5)
No sempre surt tot com voldries i aquesta setmana, passarà quelcom que et decebrà però et farà veure que no pots planificar- ni controlar-ho tot. Tingues paciència i no dramatitzis, tot s’arreglarà si ho parles amb l’altra persona implicada. Dia de la sort: Diumenge.

VERGE (3/5)
Arriba una bona època i per això, has de ser una persona més positiva. Has d’estar més atent/a perquè hi ha algú que t’envia constantment senyals però tu, com que ni t’hi fixes, no te n’adones. És algú amb qui connectaràs molt i amb la que podries tenir una nova oportunitat. Color: Blau.

BALANÇA (3/5)
S’apropen grans oportunitats per ser feliç. Si tens parella, serà just el que necessiteu per remuntar una època que no acaba de ser la millor. Si estàs solter/a, el retrobament amb algú especial t’obrirà els ulls. Possiblement tindrà relació amb un viatge. Dia de la sort: dimarts. 

ESCORPÍ  (2/5)
Estàs una mica baix/a emocionalment parlant però aviat passarà perquè ve la teva època i sentiràs una càrrega extra d’energia. Una persona especial et necessita però no estàs en el teu millor moment, potser és el moment d’acostar-t’hi i que us feu costat mutu. Dia de la sort: 31.

SAGITARI (3/5)
Necessites que t’escoltin i sentir que estan al teu costat. Estàs enfocant la teva atenció a una única persona i et frustra veure que aquesta no et dóna tot el que voldries. Hi ha algú que també t’aprecies i que, si li dónes l’oportunitat, sabrà donar-te el que vols. Dia de la sort: 28.

CAPRICORN (3/5)
Tens algú molt proper que està passant desapercebut, que no rep la teva atenció però té tot el que necessites. Estàs centrat/da en conèixer a gent nova però hi ha una persona que vol una oportunitat i amb qui podràs ser tu mateix/a. Consell: Munta un pla amb la teva colla.

AQUARI  (2/5)
Has de valorar si et compensen els riscos que estàs prenent últimament. La línia de la passió i l’amor és molt fina i has de tenir clar en tot moment en quin cantó estàs per no enganyar-te. Consell: Fes servir més la teva intuïció i aprofita les oportunitats que set presenten.

PEIXOS (3/5)
Ara mateix, estàs a un punt en el qual et comences a sentir còmode. No et precipitis a fer un canvi però tampoc deixis que l’estabilitat et cegui i ignoris així a persones que tens molt a prop i et poden donar molt més del que t’imagines. Connexió especial amb: Capricorn. 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: