Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 570]

per Redacció, el 3 de setembre de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 



Versió sense playbuzz
Noi, 16 anys
Tinc una casa a la Cerdanya i a la meva comunitat hi ha una tia que em posa molt. L'altre cap de setmana vam estar parlant i li vaig dir que si volia venir amb mi a fer una volta pel poble. Vam acabar en una zona envoltada d'arbres on no hi havia ningú. De sobte se'm va llançar i ens vam començar a liar...va abaixar la mà, em va descordar els pantalons i me la va menjar. Jo després li vaig treure la roba i li vaig fer dits fins que vam follar. Va ser la meva millor vegada.

Noia, 16 anys
Estàvem a la festa d'aniversari d'una amiga a casa seva, total que hi havia el meu ex (feia 2-3 mesos que l'havia deixat). Em va dir si podíem anar a fora a parlar i li vaig dir que sí. Ens vam liar i em va dir que se n'anava un moment al lavabo. El vaig seguir i ho vam acabar fent allà mentre tothom estava de festa.

Noia, 17 anys
Un dia que vaig sortir vaig conèixer un noi estranger i vam estar ballant tota la nit. El meu cul estava enganxat a la seva po*** i jo no parava de fregar-li, la tenia tan dura que em vaig acabar corrent només de refregar-me. Vam estar liant-nos tota la nit.

Noia, 17 anys
Vaig quedar a casa amb un amic per fer un treball. Després vam començar a parlar de coses personals i se'm va escapar una llàgrima. Ell es va apropar i em va començar a acariciar la cara mirant-me als ulls. Em vaig posar calenta i li vaig fer un petó. Ell va seguir i ens vam treure la roba. Vaig posar-me de genolls sobre seu i ho vam fer. No va ser la meva primera vegada, però sí una de les millors.

Noia, 16 anys
Estava dutxant-me després de fer futbol amb les poques noies que quedaven al vestuari perquè havíem anat al gimnàs. Em posava molt una noia de l'equip i ella també era bi. Total que vaig veure-la entrant a la dutxa despullada i vaig anar a demanar-li sabó. Vaig entrar a la dutxa i ella s'estava posant fregant les tetes i em vaig posar encara més calenta. Em vaig llençar pensant que em faria la cobra, però ella va seguir-me. Vam veure que estaven marxant les que quedaven i ens vam començar a liar molt heavy. Ens vam estirar al terra de la dutxa a fer dits i agafar-nos. Millor experiència de tota la meva vida.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: