Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 23 d'agost

per Redacció, el 23 d'agost de 2022 a les 09:35
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
Aquest pot ser un molt bon dia per a tu en el qual es poden ajuntar l'optimisme i la sort. Els teus esforços donaran fruit i aconseguiràs els objectius que desitges. Te n'adonaràs d'una manera totalment inesperada.

TAURE
El dia se't presenta agredolç perquè de cara enfora brillaràs davant dels altres i captaràs la seva atenció. Per dins, però, sents un neguit a causa d'un assumpte amorós que no et deixa tranquil. Saps que hi ha una conversa que has d'afrontar, però et fa por.

BESSONS
Quan estàs bé i en pau amb tu mateix hi ha poques coses que no aconsegueixis. Avui serà un d'aquests dies. Per fi podràs trobar l'equilibri en la teva vida sentimental i notaràs que la teva vida per fi guanya estabilitat.

CRANC
No et refugiïs en el teu món interior per a fugir del món exterior. Ja és hora que perdis la por a causar cert efecte en les persones. Sigui bo o dolent el que pensin de tu, has de saber plantar-hi cara. Només si et mostres de veritat veuran tot el teu potencial.

LLEÓ
No permetis que certs comentaris de persones que t'envolten i treguin el teu costat més fosc. Últimament, perds els nervis amb molta facilitat i ho hauries de controlar perquè si continues així pots allunyar persones a qui et convé tenir a prop.

VERGE
El Sol entra al teu signe i seràs el protagonista durant un mes. Veuràs clares decisions sobre les quals havies estat dubtant molt i notaràs certa sensació d'alliberament. En el terreny de l'amor, algú et farà il·lusionar-te.

BALANÇA
Avui tindràs una trobada causal amb algú que acabarà tenint un paper destacat en els pròxims mesos. Et sentiràs especialment còmode parlant amb aquesta persona i això et farà desencallar temes que t'estaves guardant per tu.

ESCORPÍ
Alguna cosa en el teu interior et diu que és moment de canvis i estàs disposat a fer un gir a la teva vida. Escolta la teva veu interior i fes-li cas, perquè en el fons ningú coneix millor que tu els teus somnis i passions. Tindràs bona relació amb els Capricorn.

SAGITARI
Últimament et costa adaptar-te a situacions o persones. Sents que ja has aguantat prou coses i tens ganes de dir simplement el que penses, sense manies. Això és precisament el que faràs avui. Tot i que la teva actitud no sigui ben rebuda per tothom, a tu et farà sentir més lliure.

CAPRICORN
Ves amb compte amb els enganys perquè algú es pot aprofitar de la teva bondat. No confiïs a la primera, sobretot si algú et demana ajuda. Fes cas el teu sisè sentit i dona la mà a qui creguis que també te la donaria a tu.

AQUARI
Avui no serà gaire bon dia en el terreny de l'amor, però sí en el de l'amistat. Una persona amb qui estaves començant a crear un vincle t'ajudarà més del que creies a superar un desengany i això us farà unir.

PEIXOS
El que sembla un imprevist pot ser, en realitat, una oportunitat. Si algú decideix marxar del teu costat potser és perquè no et sap valorar i no perquè tu hagis fet alguna cosa malament. A partir d'ara, sense la seva ombra, podràs brillar més.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: