Logotip de Adolescents.cat

Olivia Rodrigo torna a estar soltera

per Redacció, el 23 d'agost de 2022 a les 06:00

Fa uns mesos l'Olivia Rodrigo i Zack Bia començaven una relació, aquesta es va "confirmar" després de veure'ls passejar pels carrers de Nova York amb una actitud molt carinyosa en diverses ocasions.

Aquesta relació mai va ser confirmada per cap d'ells, però les imatges fetes per paparazzis ho deixaven ben clar. Us deixem una d'elles perquè pugueu jutjar vosaltres mateixos:

 

Ara, 7 mesos més tard, el mitjà US Weekly ha anunciat que la cantant i el productor de música han decidit posar fi a la seva relació per una incompatibilitat d'horaris, ja que els dos es troben actualment molt centrats en les seves carreres. Asseguren, però, que entre ells dos segueix havent-hi una bona relació. La veritat és que els motius d'aquesta ruptura recorden bastant a la recent separació de Kim Kardashian i Pete Davidson.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: