Logotip de Adolescents.cat

Coneix algunes de les zones més erògenes del nostre cos

per Redacció, el 28 d'agost de 2022 a les 06:00

L'altre dia us vam parlar de les 7 zones erògenes segons la Monica Geller de Friends i tot i que el que diu és cert, la veritat és que no hi ha només 7 zones erògenes, sinó que n'hi ha un total de 31 per a les persones de sexe femení i 25 pel masculí.

Tot i això, cada persona és un diferent i hi haurà algunes zones que per a un poden ser molt sensibles i per un altre, no tant. Avui us portem un recull de 7 zones erògenes les quals no menciona la Monica i algunes que us poden sorprendre:


1. El canell: Es pot estimular fent carícies o utilitzant joguines o objectes amb textures

2. Part inferior de l'estómac: Just la zona de sota del melic és una de les parts més sensibles, es pot estimular amb petons, experimentar amb la temperatura (agafar un cub de gel i passar-lo per la zona i després bufar aire calent).


3. Les mans: Un massatge a les mans, carícies...

4. Els llavis: Tenen moltes terminacions nervioses i hi ha moltes formes de jugar amb ells. Diversos tipus de petons, mossegant-lo amb suavitat, resseguint-los amb els dits...

5. La planta dels peus: Les plantes dels peus contenen punts de pressió que poden millorar el teu estat d'ànim, relaxar el cos i excitar-te. Pot haver-hi una mica de dificultats a l'hora d'estimular aquesta zona, ja que és un dels llocs on tenim més pessigolles.

6. Els genolls interns: És un punt bastant sensible i fàcil d'estimular, pots fer-ho amb carícies, llepar, mossegades suaus...

7. El braç intern: És un punt molt similar a l'anterior, en ser una pell fina és molt sensible. Utilitza els llavis, la punta dels dits... per estimular la zona.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: