Logotip de Adolescents.cat

La postura capricorn, la posició ideal per estimular diverses zones erògenes

per Redacció, el 22 d'agost de 2022 a les 11:05
Hi ha una gran varietat de postures sexuals, fins i tot n'hi ha algunes amb noms de signes de l'horòscop. Aquest és el cas de Capricorn, una posició sexual ideal per a provar coses només i també per estimular diversos punts erògens.

En què consisteix? La persona que penetra s'asseu al llit, amb l'esquena recolzada a la paret o al capçal i les cames estirades. La seva parella s'asseu damunt seu, mirant els seus peus i un cop col·locada, mentre es du a terme la penetració, flexiona més les cames i les tira cap endarrere. Com si volgués estirar el seu cos per complet. Això farà que l'estimulació del punt G i el frec amb el clítoris siguin més intensos.


girl love GIF
La postura Capricorn també es pot portar a terme amb una joguina sexual, com ara un arnès, i també permet la penetració anal. De fet, és una de les posicions més recomanades per estimular el punt P una zona situada a la paret del recte amb la mida d'una castanya o una nou.


Si es vol provar l'estimulació del punt P, s'aconsella fer-ho per fases i no tot de cop: primer la zona perianal i després amb més profunditat, fins a trobar l'anomenada "castanya" o "nou". L'ideal és mantenir un ritme suau i estimular aquesta zona amb petits tocs, ja que és molt sensible.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: