Logotip de Adolescents.cat

Les primeres imatges de Piqué i la seva nova parella

per Redacció, el 22 d'agost de 2022 a les 08:30
Des que Gerard Piqué i Shakira van posar fi a la seva relació que hi ha hagut una allau de rumors. Un dels més repetits és que el futbolista tenia nova parella: una jove de 23 anys.

Doncs bé, pel que sembla és veritat. Es tracta de Clara Chía Martí, una estudiant de Publicitat. Ella i l'esportista es van deixar veure plegats aquest cap de setmana al concert de Dani Martín al Summerfest Cerdanya.

 


Allà van intercanviar petons ,carícies i van mostrar la seva complicitat, tal com es pot veure en imatges compartides pel programa Socialité.

La seva relació va començar fa diversos mesos. Pel que sembla, Piqué i Clara s'haurien conegut en un popular bar de copes de Barcelona en el qual ella treballava fins al febrer passat. De moment no se saben més detalls ni cap dels dos ha fet declaracions sobre el tema.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: