Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 22 al 28 d'agost

per Redacció, el 22 d'agost de 2022 a les 08:16
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
Als Àries els agrada tenir-ho tot sota control i aquesta setmana no tindran aquesta sort, no podran fer tot el que tenien planejat! Simplement, el fet de veure que les coses no surten com volien és motiu de reflexió per a ells i, en això es basarà la teva setmana. Els Àries amb parella viuran moments molt especials. Els que esteu sense parella tindreu sorpreses en l'amor, sobretot dissabte. 

TAURE
Et sentiràs amb poques forces per fer tot el que tens pendent. Els teus canvis d'humor i contradiccions desconcerten la gent que t'envolta, intenta reconduir els mals rotllos... no acabis la setmana amb negativitat. Hi ha una persona que està molt interessada en tu, els Àries, tot i l'estrès, acapareu totes les mirades aquesta setmana.

BESSONS
Aquesta setmana has d'intentar deixar les coses clares a una persona perquè la situació anirà a més... Si pots intenta quedar amb un bon amic, té molts consells per donar-te. Intentar adaptar-te una mica més als amics i, encara que no et vingui molt de gust, fer les coses que els agradin a tots. No sempre podem fer el que volem. 

CRANC
Els Cranc tindran una setmana que feia temps estaven esperant. Molta varietat de coses a fer, bones estones i pluja d'emocions! Atenció però, no confonguis les paraules d'una persona amb el que tu vols entendre, assegura't primer de les seves intencions reals. No tinguis por a dir el que realment penses. 

LLEÓ
Necessites estar tranquil per pensar en les teves coses i prendre les decisions correctes. Els nervis poden espatllar les teves relacions familiars i d'amistat. Intenta ser més responsable i no dir que la culpa de tot la tenen els altres, aquesta setmana reflexiona sobre això. És moment de madurar. En el terreny sentimental, tindràs una sorpresa molt agradable. 

VERGE
Els Verge s'aixecaran amb el peu esquerre aquesta setmana, per tant el més recomanable és que no facis moltes coses que puguin requerir esforç o atenció. El millor seria quedar-se a casa descansant o bé sortir una estona amb els amics. És el moment de recuperar antigues amistats que ja estaves oblidant, deixa enrere els mals rotllos i comença de nou. 





BALANÇA
Hauries de dedicar-te tot el descans que realment necessites, pren-t'ho amb calma. Et sentiràs compenetrat amb la família i faràs una cosa divertida amb ells. Pel que fa a l'amor, si no tens clars els teus sentiments, és millor que no t'obsessionis amb el tema. En general, tot i que necessites relax, serà una setmana moguda. 

ESCORPÍ
No tinguis por de proposar coses noves, tindràs molta més iniciativa i has de creure en les teves idees. Hi ha una persona que vol cridar la teva atenció i no sap com. Estigues atent als senyals que t'envia l'univers... la lletra d'una cançó que t'encanta et pot donar pistes. Passaràs una tarda molt agradable amb amics a qui feia temps que no veies.

SAGITARI
T'aniria molt bé un canvi d'imatge, i ara és un bon moment. Escolta els consells d'una persona de la teva família, et donarà tranquil·litat i estabilitat. Sembla que aquesta setmana els missatges seran molt importants i tindran més poder del compte, vigila el que dius. 

CAPRICORN
Els Capricorn estareu una mica decaiguts . Per sort tens una persona especial que et donarà ànims. Tens dubtes sobre els teus sentiments i hauràs de pensar-te molt bé les coses. Una foto o un missatge a les xarxes et farà donar moltes voltes, no li donis tanta importància... a vegades penses massa! Moment de sort: dissabte a la tarda.

AQUARI
Els Aquari us sentireu especialment atractius i atraureu totes les mirades, desprendreu una màgia especial! Costa resistir-se als teus encants i és que aquests dies tens la sensualitat a flor de pell. Aprofita per somniar despert/a i gaudir dels molts bons que t'esperen aquesta setmana. Moment de la sort: dissabte a la nit.

PEIXOS
El millor d'aquesta setmana és que els Peixos podran comprovar com són de bons els seus amics i és que et donaran moltes proves de lleialtat. Dedica el teu temps a les bones amistats que tens la sort de tenir a prop teu. Sembla que hi ha una persona especial que pensa molt en tu, és el moment de fer el següent pas?  



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: