Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 569]

per Redacció, el 27 d'agost de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
Estàvem a casa d'una amiga fent una festa, i vaig conèixer al seu cosí, vam estar parlant tota la nit. Ell em va portar a una habitació i es va llançar. Ens vam liar, però al cap d'una estona va entrar la seva cosina i em vaig acabar liant amb els dos a la vegada. Quina nit!

Noia, 15 anys
Estàvem a una festa on hi havia el germà d'una de les meves millors amigues i jo. Ell i jo ja feia temps que vèiem que el que hi havia entre nosaltres no era només amistat i en un moment de la festa ens vam quedar sols a unes canastes i ens vam començar a liar. Vam acabar a un bosc mentre jo li feia una palla i ell em feia dits i em menjava el cony. Quan li vaig explicar a la meva amiga no li va importar.

Noi, 19 anys
Una nit, anant en cotxe amb la meva nòvia cap a casa seva, ens vam posar molt calents i li vaig començar a fer dits mentre jo conduïa. Ella em va baixar els pantalons i me la va xupar. Vaig haver de parar el cotxe.

Noia, 17 anys
A mi m'agrada un noi del meu poble des de fa anys. El que passa que mai hem tingut res i sempre hem sigut amics. Fa 2 anys a la festa major m'estava liant amb el meu ex (nòvio del moment) i ell ens va veure, al principi em vaig sentir rara, però no sé què em va acabar posant més si els dits d'un o que ell em mires fixament.

Noia, 17 anys
L'altre dia vaig tornar amb el meu ex per donar-nos una última oportunitat. Vam estar supercòmodes i de sobte ens vam començar a liar a saco, ens dèiem coses a l'oïda i ens vam posar massa calents. No teníem claus per anar a cap casa, però ell sí que tenia les de la seva àvia, quan vam arribar allò, la clau no obria, així que vam començar a tocar-nos al replà de l'escala. En qualsevol moment hauria pogut sortir el veí del mateix replà, quin morbo...


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: