Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 19 d'agost

per Redacció, el 19 d'agost de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
Algú que coneixes de des de fa temps et farà un comentari que podria ferir-te. El cert, però, és que no ho fa per fer-te mal, sinó per intentar evitar que t'emportis un desengany. Són dies d'escoltar els altres i no voler imposar sempre el teu punt de vista.

TAURE
Encara que avui t'hagis llevat amb els ànims baixos, no pots permetre que l'apatia et guanyi. Has de continuar lluitant per allò que vols i no rendir-te tan aviat. Mai saps qui pots conèixer durant aquest camí. Bones energies amb els signes de foc.

BESSONS
Avui, el conflicte del qual fugies apareixerà de cop i no podràs fer res per allunyar-te'n. Et toca parlar amb aquella persona i no posposar més les converses. Un signe d'aigua et mostrarà més suport de l'esperat.

CRANC
S'apropen dies afortunats. Potser no ho fan amb tota la rapidesa que a tu t'agradaria, però els planetes es van posant a poc a poc a favor teu. No tinguis por al futur perquè tindràs molta més ajuda i protecció de la que t'imagines.

LLEÓ
Estàs preocupat per l'actitud d'una persona i, encara que ho intentis dissimular, se't nota. Potser, en comptes de pensar perquè es comporta així, hauries de preguntar-te si a tu t'agraden les seves reaccions. Hi ha vincles que val més tallar que enfortir.

VERGE
Et fa més feliç donar que rebre i ho segueixes amb aquesta filosofia encara que després, la gent que estimes, no et doni el que potser desitjaries. Malgrat la teva desconfiança, però, avui podries tenir una sorpresa agradable de qui no t'esperes.

BALANÇA
Has de vigilar amb les enveges perquè algú podria atacar-te a traïció. Si hi ha una persona de la qual no t'acabes de fiar, segueix el teu instint i no li donis massa detalls, ja que els podria fer servir en contra teu.

ESCORPÍ
Els planetes indiquen que al llarg d'aquest mes estàs en un procés de transformació intern. Una gran força et mou últimament i et sents capaç de trencar amb les coses que no t'agraden. Això t'ajudarà a emprendre nous camins.

SAGITARI
Estàs en un moment ideal per a prendre la iniciativa perquè ara les influències astrals et són favorables. Has de tenir confiança i superar les teves pors perquè hi ha oportunitats que potser no es tornaran a presentar.

CAPRICORN
No has de dubtar de tu mateix ni perdre les forces. Tot acaba arribant, també l'èxit, encara que no sempre de la manera que imaginàvem. Aquests dies algú s'està fixant especialment en tu, però estàs tan tancat en tu mateix que no te n'adones.

AQUARI
Has de triar entre dues opcions i això t'està causant certa angoixa. Et tocarà fiar-te de la teva intuïció i fer cas de la teva veu interior. Escolta-la sense por i no la vulguis silenciar com has fet altres vegades, perquè podries equivocar-te.

PEIXOS
És moment de perseguir els teus somnis i dir clar allò que vols. No hi ha res dolent en ser ambiciós, tot i que de vegades t'ho sembli. En l'amor, viuràs un dia romàntic i amb moments que se't quedaran guardats.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: